Ga naar inhoud

buise

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

buise's prestaties

  1. CCleaner heeft 't probleem ook niet opgelost. Daarom wil ik nog even terugkomen op 't feit dat ik nero niet wil gebruiken en ook niet meer op m'n laptop staat. Ondanks dat blijf ik wel dezelfde foutmelding krijgen van nero..
  2. ik heb n clean gedaan met registry mechanic, wat het probleem niet heeft opgelost. Is CCleaner efficienter?
  3. ok ik heb 't dll bestand officieel aangemeld bij het systeem, maar nu geeft ie deze melding als ik het avi bestand wil afspelen: Fatal error: installation corrupted - please reinstall nero Punt is dat ik nero helemaal niet gebruik, ik begrijp ook niet goed wat divx player met nero te maken heeft. Ik krijg ook alleen maar dit bericht bij 1 avi bestand, alle andere avi bestanden kan ik wel afspelen..
  4. dat had ik al geprobeerd, maar ik weet niet hoe ik bij uitvoeren kom. ik dacht altijd door rechtermuis op start te klikken, maar dit gaat misschien anders bij windows vista?
  5. Hallo lezer Als ik een .avi bestand wil afspelen met divx player krijg ik deze foutmelding van nero: This program requires the file advrcntr2.dll, which was not found on this system. Ik heb inmiddels nero verwijderd met een cleantool en een registryclean gedaan, wat niet geholpen heeft. Kan iemand mij hiermee helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.