Ga naar inhoud

Hattori

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hattori's prestaties

  1. Heb dit geprobeerd maar hij kopieerde wel de mappen en submappen maar niet de pdf files. zonder /T en met /A lukt het wel.
  2. jep echt gelukt nogmaals bedankt. ps: Kan je op deze manier bv ook bestanden met een bepaalde extensie kopiëren naar een andere map. Bv: .pdf files uit een wel bepaalde map naar een andere map.
  3. nog vreemder, na de map een nieuwe naam gegeven te hebben lukte het wel. ps: Kan je op deze manier bv ook bestanden met een bepaalde extensie kopiëren naar een andere map. Bv: .pdf files uit een wel bepaalde map naar een andere map. Thnx voor de hulp.
  4. Raar, hij zegt iedere keer dat hij het bestand The Beatles niet kan vinden. Staat wel degelijk op mijn schijf zo vermeld als naam.
  5. Ja klopt,enkel de mappen en niet de liedjes die erin staan.
  6. Ik heb deze al een aantal jaar in een box op cd zitten en ik heb deze allemaal op mijn HD gezet,nu wens ik deze mappen te kopiëren en te sorteren in mp3 formaat. Wel een rare vraag eigenlijk,verdenk je me van iets misschien?
  7. Hé iedereen, Ik zou een groot aantal mappen met submappen moeten kopiëren maar zonder de inhoud van die mappen. Bestaat er een makkelijk te gebruiken tool om dit te doen? Of kunnen jullie de juiste command line geven om te werken met robocopy,want met dit laatste heb ik al geprobeerd maar het lukt me niet. Y:\The Beatles (met al zijn onderliggende mappen zonder de bestanden) moet gekopieerd worden naar Y:\MP3-The Beatles - Complete Discography Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.