Ga naar inhoud

Valk-uil56

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Valk-uil56's prestaties

  1. Het probleem is uit de wereld. De .ppt files die niet werden herkent heb ik, op 2 na, kunnen redden door de versie van Powerpoint2003 te installeren. Vanaf deze oude versie heb ik deze omgezet naar 2007. Waarom 2003 de files nog wel kon lezen is voor mij een vraag.
  2. Het is de bedoeling de sheets alleen te openen. Heb de drie tips geprobeerd. Helaas geen oplossing. Bij OpenOffice verschijnt bij het openen de volgende opmerking: Incompatible versie. Bestand heeft een onjuiste versie. Zijn er nog andere oplossingen? In ieder geval bedankt voor de tips en het meedenken.
  3. Bij veel oude powerpoint presentaties krijg ik de volgende mededeling: "Kan het typebestand waartoe E:\mijn doc......\COE.ppt behoort niet openen. Ook gebackupde versies hebben hetzelfde probleem. Raar is dat .ppt sowieso een powerpoint file is. Is er een truuk om dit wel te kunnen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.