Ga naar inhoud

STAMP-CTRL

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door STAMP-CTRL

  1. Bedankt voor jullie reacties! De Medion laptop is geleverd met een cd waar alle drivers voor zowel XP als Vista op staan. Dat hoeft dus géén obstakel te vormen. Hoe formateer je de C:\ schijf eigenlijk in vista? Moet ik dat via dos doen? Ik hoor het graag, en nogmaals bedankt voor de reacties!!!
  2. Hallo beste forum bezoekers, Ik probeer op een Medion Laptop met Vista Home Premium weer XP Pro SP2 te installeren. Nu wordt dit steeds vanuit windows geblokeerd met de melding: "dit programma wordt geblokkeerd vanwege compatibiliteitsproblemen" Ik wordt dat doorgewezen naar de site van microsoft. Tevens staat er; "De installatie kan doorgaan omdat de versie van Windows op uw computer nieuwer is dan de versie op cd". Dit is helemaal raar want ik neem aan dat er had moeten staan; De installatie kan NIET doorgaan omdat de versie van Windows op uw computer nieuwer is dan de versie op cd". Uiteraard ben ik hierop naar de bios gegaan en heb daar de XP CD-ROM als primaire boot drive geselecteerd. Na restarten gaat de cd wel draaien maar start toch gewoon weer Vista op . Wie is hier bekend mee en weet hoe ik deze beveiliging kan omzeilen? Ik hoor het graag. Groetjes, Stamp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.