Ga naar inhoud

retjudyy

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

retjudyy's prestaties

  1. iedereen bedankt voor de goede raad ,heb windows essential na veel moeite kunnen verwijderen ,en windows live mail weer te downloaden ,en alles werkt weer goed allemaat bedankt
  2. krijg geen venster repareren alleen in en uitschakelen .
  3. heb systeemherstel gedaan ,krijg nu pictogram terug ,als ik er op tik ,krijg ik de mededeling wordt nu geconfigureerd ,FF wachten ,maar na lange tijd reageerd hij niet ,krijg geen windows live geopend hij doet dat niet.
  4. Windows live mail 2011 ?? Geen snelkoppeling gaat ook niet via start /alle programma's windows live staat er niet. Op de harde schijf staat wel windows live ,en program files maar deze reageren niet niet.
  5. om de een of andere reden ,ben ik ineens windows live mail kwijt kan niet ontvangen en verzenden ,doe dit nu via g mail Hoe krijg ik het terug ?? gekeken op de harde schijf bij program files ,bij google , en kreeg ook iets dat ik wlidcli.dll miste .dit downloaden gaat niet ook niet opnieuw windows live downloaden Ben 78 jaar en ben haast de wanhoop nabij graag een oplossing als die er is van eoa expert met vrgr r.ekering
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.