Ga naar inhoud

hanne_

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hanne_

  1. Hallo, Bedankt voor deze antwoorden. Ik heb de voedingsstekker ingeplugd en de bestanden die op de dvd staan worden wel weergegeven bij 'deze computer', maar het lukt gewoon niet om de dvd te bekijken. Het zou de regiocode kunnen zijn, maar kan ik daar niets aan veranderen? Ik wil echt graag dvd's kijken op mijn laptop!
  2. Hallo, Ik heb sinds augustus een HP Mini Laptop en woon nu al een tijdje in Peru. Mijn laptop heeft geen dvd lezer, dus heb ik er hier een gekocht om dvd's te kijken. Het is een LG Portable Super Multi Drive. Wanneer ik hier een dvd in steek (met een film op), start deze niet op, maar verschijnt hij bij 'deze computer' als apparaat voor massaopslag. Wanneer ik deze map open, verschijnen er gewoon allemaal mappen van bestanden die op de dvd staan. Automatisch afspelen lukt ook niet, en ook de bestanden kan ik niet apart afspelen. De dvd's werken normaal wanneer ik ze bekijk op een dvdspeler. Als ik ze zo bekijk, starten ze normaal op en is er niets mis mee. Weet iemand hoe ik deze dvd's kan bekijken op mijn laptop? Alvast bedankt, Hanne
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.