Ga naar inhoud

jeroets

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jeroets's prestaties

  1. feedback Microsoft Nederland kwam erachter dat ik Office 2007 voorgeprogrammeerd op de PC heb staan en dat de productcode voor Office 2010 bestemd is. Hebben mij aangeraden om terug naar de winkel te gaan. Winkel: er bestaat geen productcodekaart meer voor Office 2007. Hebben mij uitgelegd hoe ik de codekaart kan installeren (maar dat lukt dus niet omdat het dochtertje van mijn vriendin een e-mailadres aangemaakt heeft dat ik niet kan verwijderen) of een testversie van 60 dagen kan installeren. Dat laatste heb ik gedaan, kan dus even herademen maar ik ben dus nog niet uit de brand. Iemand enig idee wat er gebeurt met documenten die ik aanmaak tijdens die 60 dagen en daarna opsla? Blijven die daarna "bewerkbaar"?
  2. Microsoft Nederland wil me telefonisch helpen; de productcode blijft geldig. Zal wel pas volgende week woensdag kunnen. Bedankt voor uw reactie.
  3. ik heb het geprobeerd. Op de Nederlandse site lukt het, op de Belgische niet. Ik heb net een mail gestuurd, in de hoop dat ze me willen helpen of het bericht doorsturen naar hun Belgische collega's. In ieder geval al bedankt.
  4. dus uw uitleg is niet van toepassing? Sorry, maar ik ben echt een volslagen leek en ik krijg hier verschrikkelijke hoofdpijn van.
  5. bedankt voor uw reactie maar dat heb ik allemaal geprobeerd. Zoals blijkt uit mijn mail: ik heb meer dan één probleem maar mijn code wordt hoe dan ook geweigerd. En op die link (in mijn geval de Belgische) draai ik een beetje in het rond als ik een e-mailadres van Microsoft zoek. Toch bedankt. ---------- Post toegevoegd om 11:09 ---------- Vorige post was om 11:08 ---------- ja, inderdaad. MS Office 2010 voor Thuisgebruik en studenten ---------- Post toegevoegd om 11:12 ---------- Vorige post was om 11:09 ---------- bedankt. Ik zal het donderdagavond proberen (blijf twee dagen bij mijn vriendin; zit nu op het werk). Uw link "hier" bellen brengt me wel gewoon terug op de pagina's van het forum.
  6. Op 4/12 koop ik een nieuwe PC met een productcodekaart voor Thuisgebruikers en Studenten. Vanwege geen tijd (en geen noodzaak) laat ik de kaart ongeopend slingeren. Verleden week probeer ik de kaart te activeren. Eerste probleem: op een bepaald moment dien je je e-mailadres en je wachtwoord in te vullen. Daar verschijnt automatisch een e-mailadres van het dochtertje van mijn vriendin. Als ik mijn eigen e-mailadres en wachtwoord probeer in te vullen, wordt dit door het systeem als ongeldig verworpen. Ik heb geen idee hoe ik het e-mailadres van de dochter van mijn vriendin moet verwijderen (en zijzelf trouwens ook niet). In bijkomende orde lees ik dan op de verpakking van de productcodekaart dat je ze binnen de 30 dagen moet activeren. Die periode was/is inmiddels met een paar dagen overschreden. Ik probeer het met het openen van Word en Excel en een venster vraagt mij om de code in te vullen. Die wordt verworpen als zijnde niet geldig. Ik ga naar de site van Microsoft en draai in het rond als ik hun e-mailadres probeer te vinden. Ik vind een telefoonnummer maar daar kom je op een computer terecht en wordt er op een bepaald moment een of andere code gevraagd. Waarop niet alleen mijn PC maar ook ikzelf tilt sla. Als het probeem inmiddels te maken heeft met die dertig dagen en niemand nog kan helpen, kan er mij dan iemand eventueel een e-mailadres van Microsoft bezorgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.