Ga naar inhoud

rovermgfan

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rovermgfan

  1. Ik vind het ook vreemd, maar zou geen andere oplossing weten, zeker dat hij in de andere pc het ook niet deed. Hij werd wel zonder enig probleem herkend.
  2. Ja, ik heb alles geformatteerd. Daarna handmatig de driver geïnstalleerd (helaas doet W7 niet zelf bij deze USR kaart). Dus in de hardware staat deze kaart ok. Echter denk ik het probleem gevonden te hebben. Ik heb juist ook een pc van een vriend in elkaar gezet. Hij wilde er ook een draadloze netwerkkaart in. Na de installatie verbinden gemaakt, wachtwoord werd gevraagd en daarna had ik verbinding. Daarna mijn kaart erin gezet, en weer hetzelfde probleem. Daarna de zijne in mijn pc gezet, verbinding gemaakt, ww werd gevraagd en ik had verbinding. Het lag dus aan de kaart. Er zal dus niks anders op zitten als morgen een nieuwe te gaan halen.
  3. Ik heb dus juist de instellingen in het netwerkcentrum veranderd. Helaas, nog steeds geen verbinding. Ik vind het gewoon vreemd dat ik niet eens de vraag krijg om het wachtwoord in te geven. Hoe wil ik dan het verkeerde in geven.
  4. Ik heb een pc die ikzelf in elkaar gezet heb, en deze doet het al zeker een jaar. Ondertussen heb ik hem al div. keren opnieuw geïstalleerd. Van Vista naar W7. Nog nooit heb ik dit probleem voor gehad. Zoals gezegd, driver geïnstalleerd, verbinding maken, wacht woord van de router ingeven, klaar. Internet deed het altijd. Waarom wordt ik nu niet naar mijn wacht woord gevraagd, en krijg ik meteen de melding dat er geen verbinding gemaakt kan worden.
  5. Alles is gelukt. Echter vanaf hier: Klik nu op draadloze netwerk beheren. Klik op router en start eventueel. Zorgt dat uw router boven saat en dat doe je met de rechtermuisknop gaat het mis. Bij draadloze netwerken beheren is alles leeg????? Als ik rechts onder klik zie ik wel mijn router staan, maar er staat ook bij dat er geen verbindingen beschikbaar zijn. Vreemd, omdat ik nu op de laptop zit met draadloze verbinding.
  6. Hallo, Ik heb sinds gisteren een serieus probleem. Nadat ik W7 opnieuw heb geïnstalleerd wilde ik verbinding maken met mijn draadloos netwerk. Mij viel meteen op dat ik alleen mijn verbinding in de lijst zag staan, terwijl er normaal een stuk of 10 in staan Ik wilde nu verbinding maken. Normaal krijg ik de vraag om mijn paswoord in te geven. Echter dit gebeurd nu niet, zodat ik geen verbinding krijg. Hoe kan dit plots? Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.