Ga naar inhoud

margreet hogetoorn

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

margreet hogetoorn's prestaties

  1. Het verkeerde e-mail adres lijkt logisch maar dat is het niet.Het gebeurt bij alle mails. Zelfs die aan onszelf. Heb twee computers en de instellingen zijn hetzelfde. Op de ene werkt het gewoon. Op de andere sinds enige tijd zomaar ineens niet meer. De mails die we willen versturen verdwijnen gelijk in Postvak uit. Daar moeten we ze verwijderen.
  2. Wie weet de oplossing? Ik werk met Windows 7. Ik kan sinds kort geen e-mail meer via het programma Windows Live Mail verzenden. Wel ontvangen. Aan de computer is niets gewijzigd. Krijg de melding serverfout 501 Reactie van server 501.5.1.3 Invalid email address Server mail.kpnmail.nl Woindows Live Mailfout-id: 0x800CCC78 (Poort 25) Wie helpt mij als beginneling?
  3. Bij het printen van een bericht uit Windows Live Mail 2011 komt er automatisch een pagina aanduiding. Echter deze is foutief .b1agina 1 van 1 ipv pagina 1 van 1. Hoe kan ik dit veranderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.