Ga naar inhoud

Inkie

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Inkie

  1. Inkie

    Bsod

    Heb in BIOS de instellingen van de laptop (Asus) gewijzigd: onder Boot: Boot settings cd/dvd drives, save en exit Daarna Vista_recovery_disc.iso gedownload met Frostwire, daarna PowerISO gedownload, zodat ik het bestand kon branden op cd. Daarna in de betreffende laptop gedaan, maar deze blijft telkens opstarten als voorheen (komt dus niet door het opstarten heen) Wat nu? Is een laptop met BSOD wel te repareren?? Ik heb 'm toch maar weggebracht.....nu maar afwachten wat er aan de hand was. Toch bedankt voor je reacties!
  2. Inkie

    Bsod

    Nee, heb geen dvd van Vista. Zat al op de laptop. Kan ik deze ergens downloaden? en zo ja, waar?
  3. Inkie

    Bsod

    Nee, voor zover ik weet niet. Althans niet de afgelopen maand.....
  4. Inkie

    Bsod

    Zoals je kan lezen in mijn eerste bericht kom ik niet verder in mijn laptop... Dus kan ook niets downloaden of zien. Misschien maar helemaal resetten?? Ben dan wel alles kwijt!!
  5. Inkie

    Bsod

    Windows Vista Op mijn blue screen staat bij Technical Information hetvolgende: STOP: 0x0000007E (0xc0000006, 0x86955510, 0x8B3637B4, )x8B3634B0) Heb je hier wat aan?
  6. Inkie

    Bsod

    Krijg alleen nog maar op laptop (Asus) een blue screen. Bij opstarten melding: Windows foutherstel. Vervolgens druk ik op Enter. Blue screen (BSOD) met : een problem has been detected etc. Weer windows foutherstel. Opstarten in veilige modus, vervolgens windows-bestanden laden. even een zwart scherm en dan weer BSOD etc.etc. Wat moet ik doen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.