Ga naar inhoud

Firedon

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Firedon's prestaties

  1. Nu ja dit zou goed kunnen. ik heb de strijd iets of wat opgegeven na toch wel een dag of 3 proberen in totaal haha.. Na nieuwjaar eens een BIOS update proberen en als het dan niet werkt wordt het gewoon een andere pc / nuc. Groeten
  2. Beste, Ik heb dit al opgezocht via de website van Packard Bell maar niets gevonden. Komende week ga ik kijken of er ergens een BIOS update voor handen is, momenteel weinig tijd hiervoor. De computer is al een tiental jaar oud, vermoed 2006 dus de handleiding en andere heb ik niet meer. Ofwel ergens in een doos weggestopt vermoed ik... Nu ja, ik blijf het proberen, ik hou jullie op de hoogte moest het lukken of wanneer ik nog extra vragen heb. Indien het niet gaat, gaat het een Intel Nuc worden als vervanging.. de SSD heb ik nu toch al en kan ik hierin gebruiken.
  3. BIOS gereset maar heeft geen nut, herkent mijn SSD nog steeds niet.
  4. Alvast bedankt voor uw antwoord. Haha nu ik er aan terugdenk zal het inderdaad niet gaan.... Soit, hop naar de volgende poging Ik zal alvast de BIOS eens resetten via de jumper, ik veronderstel dat de gegevens van de huidige harde schijf hierdoor niet zal gewist worden? Daar mijn externe HDD onderweg is van de fabrikant. Als je een (betrouwbare) BIOSupdate voor mijn moederbord vindt, graag. Alleen is deze niet meer te vinden op de website van Packard Bell. Ofwel heb ik er naast gekeken.
  5. Beste forumlezers, Ik ben gisteren een volledig dag bezig geweest om op een 'goedkope' manier een oude pc een stuk te versnellen zonder een nieuwe pc aan te kopen. En met oude pc bedoel ik oud, als je de specs van het moederbord ziet versta je het wel denk ik.. Ik heb een Samsung Evo 850 SSD gekocht van 250 gb en deze proberen te installeren. Alleen herkent BIOS mijn SSD niet. Via mijn andere pc heb ik op deze SSD al windows 7 geïnstalleerd en hij draaide. Ik vol overtuiging mijn SSD in de oude pc gestoken via een Sata kabel (3,0 GB/s) maar dit ging dus niet. Telkens "reboot and select proper boot device" Ik heb van alles al geprobeerd maar tevergeefs.. Er is wel al 1 of 2 x geweest dat mijn pc de SSD herkende in BIOS, maar dit was al snel terug over. Waarom en hoe dit komt / kwam weet ik niet. Het ging op onverklaarbare manier terug offline. Het is precies of de BIOS mijn SSD niet kan lezen terwijl dit op mijn huidige pc totaal geen probleem is. Ik heb ook via Samsung Magician de SSD getest en hij heeft de juist firmware. In de BIOS kan ik trouwens enkel IDE of RAID selecteren. In bijlage vindt u alvast de specs via CPU-Z.. Hopelijk kan er iemand mij wat tips geven die ik misschien over het hoofd heb gezien.
  6. Hallo Asus Momenteel is de gsm al 2 weken binnen bij de reparateur, normaal gezien valt het onder de garantie. Is wel ambetant om 2 weken of zelfs al 3 weken te wachten en zonder smartphone te zitten :/
  7. Beste Tijdens het spelen van het spel Counterstrike Source blokkeert soms mijn muis en toetsenbord. Hierna kan ik mijn muis niet meer bewegen op het scherm of geen enkele toets meer gebruiken op mijn toetsenbord. Het lichtje van Numlock blijft bv. steeds branden, ook al druk ik op de numlock toets. Iemand die weet wat het zou kunnen zijn? Ik heb standaard toetsenbord van Packard Bell en gewone standaard muis met een PS2 connection Groeten en alvast bedankt FireDon
  8. Normaal eind deze week, begin volgende week weet ik of het onder de garantie valt... Ik laat dan wel iets weten
  9. Ik heb het ondertussen geprobeerd met andere batterij van iemand van mijn klas. Maar opladen ging niet. Krijg gsm zelf niet maar aan dus hem maar binnen gedaan ter reparatie. Hopen dat de garantie dit defect ondersteunt..
  10. Mijn excuses, vergeten er bij te noteren als antwoord op het vorig bericht. Het is een bedrijfsgsm dus ik vermoed wel dat er garantie op zit dus ik ga daar een der deze dagen op reageren, wou het eerst zelf eens bekijken en misschien oplossen.
  11. Vandaag met de laatste procent batterij nog wat foto's kunnen overplaatsen naar een micro SD kaartje. Ben aan het twijfelen om een hard reset te doen, maar gaat dat iets opleveren? Tevens heb ik weinig batterij over dus hmm.. Wat u zegt Asus zou inderdaad een goed gedacht zijn, eerst iemand vinden uiteraard. Iemand nog andere suggesties?
  12. Hallo Sinds donderdag laadt mijn samsung niet meer op. Hij laadt niet meer op met de kabel in het stopcontact, of via de computer. Wel zie ik af en toe: Als ik de kabel in de connector steek van mijn pc, en ook in mijn gsm; dan zie ik 2 seconden zo een batterij met een rondje (dit betekent even wachten), en vervolgens niets meer. Ik kan mijn gsm nog aanzetten maar heeft nog maar 1/2 % batterij. Tevens heb ik enkele telefoonnummers in mijn telefoongeheugen staan, en een paar foto's die ik liever niet kwijt zou hebben. Ik heb al gedacht aan factory reset.. Maar dit gaat volgens mij niets helpen als mijn batterij plat is. Wat zou ik kunnen doen of weet iemand hier raad mee? Dank u FireDon
  13. Ik vond het echt onzettend irritant en raar. En vanmorgen sta ik op, en het werkt terug.. God knows what happened??? Topic closed (verstuurd met mijn samsung s galaxy)
  14. Geachte, Ik heb een samsung S Galaxy GT-I9000.. Androidversie 2.21.. Sinds vanmiddag kan ik niet meer op wifi met mijn gsm. Ik heb al altijd draadloos gehad via de router, en mijn gsm herkent dat ook. TP-Link_WR84.., als ik hierop klik voeg ik dus mijn wachtwoord in van het internet. Dit wachtwoord is 100% zeker correct. Als ik dan op verbinden druk komt er: IP-adres ophalen van TP-LINK-WR84... Meer doet hij niet, en na een 30 seconden staat er terug verbinding verbroken.. Wat kan dit zijn? Groeten Wilt admin titel veranderen naar: Samsung S Galaxy gt-i9000, kan niet meer op wifi? Perongeluk op ok geklikt, en nu staat er geen titel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.