Ga naar inhoud

Rekeneke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rekeneke

  1. Hallo allemaal. Ik wil een html pagina creëeren met 25 plaatjes (5 kolommen x 5 rijen) van producten welke bij aanklikken door moeten linken naar de betreffende subpagina over dat product. De plaatjes zijn niet vierkant maar van verschillende vorm. De achtergrond van de plaatjes is verwijderd. De achtergrond van de contentpagina moeten de rand van de plaatjes omsluiten. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan uitvoeren. Misschien weet iemand een voorbeeld HTML waar ik dit met enig knutselen voor elkaar kan krijgen? Alvast dank voor de aandacht en eventuele hulp.
  2. Ik ben een webshop (in ShopFactory) aan het bouwen en ben op zoek naar een alternatief voor 'toevoegen aan favorieten'. Ik heb het volgende alternatief in gedachten: Als een bezoeker op de website terecht komt wil ik in de ‘header’ standaard een 5-tal fotootjes tonen (met door mijzelf geselecteerde artikelen, in principe de populairste). Welke fotootjes dat worden wil ik in principe dus zelf bepalen. Op het moment dat de bezoeker door de webwinkel navigeert wil ik dat bij aanklikken van een foto/product (detailweergave) de betreffende foto rechts naast de 5 fotootjes aansluit, en bij het aanklikken van de volgende (detail)foto/product daar weer naast aansluit, enz. Zo ontstaat dus een alternatief voor 'favorieten' doordat alle in detail bezochte afbeeldingen bovenaan de pagina's na te zien zijn / zichtbaar blijven. Met een button geheel links naast de 1e afbeelding (<<) en rechts naast de laatste afbeelding [>>] wil ik de bezoeker door de fotootjes kunnen laten navigeren. De foto's moeten vanaf de rechterkant in de 'header' worden getoond, dus rechts uitgelijnd met geheel rechts de button [>>]. Er zullen dus per bezoeker andere fotootjes naast de 5 standaardfotootjes komen te staan. Ofwel, als een bezoeker een product interessant vind (en er dus voor kiest de foto / het product in detail te bekijken) dan zie ik dat als een soort 'favoriet'. Vervolgens is het mijn bedoeling dat de klant via het aanklikken van de fotootjes vanuit de ‘header’ makkelijk weer op de detailpagina terecht komt, waarna het product evt. in het winkelwagentje geplaatst kan worden. Is dit mogelijk in JS o.i.d. en kan iemand me meer informatie verstrekken en missch zelfs op weg helpen? Een heel verhaal toch … in ieder geval dank voor de aandacht …
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.