Ga naar inhoud

patpeg

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door patpeg

  1. Hallo, Ik heb op een compaq laptop windows 7 geïnstalleerd. Nu werkt de wifi knop niet meer en kan ik dus ook geen internetverbinding meer maken. Ik heb al een beetje op internet gesnuffeld, maar niets kunnen vinden. Wie kan mij helpen? Groeten Peggy
  2. Ik heb nog niets gedaan, want het opstarten gaat nu wel goed. Wacht het nog ff af.
  3. Hoe weet ik welke CMOS batterij ik moet hebben. Heb net even op internet gegoogled, maar ik kan er niet 1 vinden die specifiek voor de SL51 is. Zijn dat algemene batterijen?
  4. Ok. Kan ik die zomaar vervangen? Ik zal eens kijken. Bedankt voor je reactie
  5. Wat is een cmos batterij. Is dat de accu? Maar de laptop staat gewoon constant onder stroom (fout, weet ik).
  6. Beste leden, Ik heb een Packard Bell laptop met Windows Vista. Sinds enkele weken is hij ontzettend traag met opstarten en de klok geeft elke keer een rare tijd aan. Ik heb alles opnieuw geinstalleerd via een recovery disk, maar het probleem is hiermee niet opgelost. Hij blijft traag en de klok blijft rare tijden aangeven. Ik werk de klok elke dag bij met internet, maar op een of andere manier blijft hij achter lopen. Ik snap er echt helemaal niets meer van, want als het een virus oid is, zou dit met de recovery dvd toch opgelost moeten zijn? Wie o wie weet wat er aan de hand is? Alvast bedankt. Groeten Peggy
  7. Een gekend probleem he? Ik heb alle websites geprobeerd van Packard Bell, Windows, HP en Epson...niets. Op alle forums....niets. Maar dit lost het probleem op! GEWELDiG. Eindelijk kan ik na maanden printen...Ik dank je.....echt geweldig.
  8. Ik heb de driver van espon die meegeleverd is geinstalleerd. Deze geeft geen foutmeldingen en geeft aan dat de printer herkent is. Echter wanneer deze de gegevens van inkniveau opvraagt, zegt het programma dat er een communicatiefout is. Ik heb de printer via usb aangesloten. Meerdere ingangen geprobeerd, maar het blijft hetzelfde. Usb poorten werken correct volgens apparaatbeheer.
  9. Hoi, Ik heb een probleem met printen. Sinds een jaar gebruik ik mijn laptop als hoofdcomputer en heb sindsdien geprobeerd mijn printer erop te laten werken. Het was een HP C4180. Hij kopieert wel, maar print niet. Ik dacht dus, na vele oplossingen geprobeerd te hebben, dat het aan de printer lag. Van de week een nieuwe printer gekocht (Epson SX218) en hetzelde probleem. Als ik een afdruk wil maken, dan verdwijnt deze gelijk weer uit de wachtrij, zonder dat er geprint is. Ik heb geen foutmeldingen gezien. Wel wordt de printer herkend. Ik heb meerdere oplossingen uitgeprobeerd, maar zonder resultaat. De printspooler is gestart, de software is goed, windows fix geprobeerd, Vista opnieuw geinstalleerd, maar niets helpt. Dezelfde printer werkt onder Vista bij andere mensen. Wat gaat er toch niet goed?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.