Ga naar inhoud

crammer

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

crammer's prestaties

  1. Nog eens AutoAdjust helpt niet, met de horizontale verschaling lukt het ook niet, maximale breedte vult nog steeds het scherm niet..
  2. dag allemaal, Ik heb een HP LA1956x monitor met een aanbevolen resolutie van 1280x1024 at 60Hz. Dit zijn ook de instellingen in Win 7. Display was altijd correct, tot ik AutoAdjust deed in het OSD. nu is het beeld 'te smal', er is namelijk ongebruikte ruimte links en rechts op het scherm. Iemand tips? Alvast bedankt.
  3. Nope, nu lukt niets meer... Ik denk dat ie nog in garantie is, dus ik steek hem even binnen. Bedankt voor de hulp
  4. Nu is het helemaal raar :s Als ik de laptop opstart, krijg ik het Acer - scherm, als niets doe valt hij weer uit en start hij opnieuw op, telkens hetzelfde als ik op F12 voor de boot order of dergelijke duw, gebeurt het ook... Ik kan dus niets meer doen :s
  5. Heb Seatools voor DOS met bootable USB eens opgestart. Als ik de long test doem krijg ik al snel een hoop errors (test zit nog op 0% en ik had al 99 errors) Dan kreeg ik de meldingen: (screenshot van Google) Ik klik op Done, daarna loopt de test 3 seconden en krijg ik de melding: Errors detected during LONG TEST Errors Detected on NON Seagate drive. It is suggested that you contact the maker of your disc drive for more information. Ik klik op Done, en in het Seatools scherm staat in de kolom Test Results: FAILED en bij Test Progress staat Idle Daarna krijg ik het scherm: (screenshot van Google) Wat denk je, is de harde schijf naar de kl*ten? Alvast bedankt voor je hulp!
  6. Dag allemaal, Recent heb ik mijn laptop (Acer Aspire 5742g) volledig geformatteerd en Windows 7 Home Premium opnieuw geinstalleerd. Vervolgens ongeveer een miljoen updates geinstalleerd en een hoop programmas die ik wens(te) te gebruiken. De laptop werkte traag maar hij werkte. Nu krijg ik sinds een week constant BSODs en allerlei andere miserie: - als ik gewoon opstart blijft hij hangen op het windows logo - in veilige modus blijft hij steken op .sys files - ik geraak in recovery en al de rest maar dat blokkeert ook allemaal - ik geraak in commandprompt en heb zo al eens de .sys files die voor problemen zorgen hernoemd. dan worden ze overgeslagen maar dan is het weer een ander bestand dat voor miserie zorgt. zoals fvevol.sys, disk.sys, iastor.sys,... Ik heb al uren zitten zoeken online naar oplossingen, en ik kan zo die bestanden blijven hernoemen maar dat duurt een eeuwigheid. Ik kan ook niet in windows normaal/safe mode/ enz dus enkel in Bios en Cmd. Ik las dat het de Intel Storage Driver en/of AVG Free zou kunnen zijn. Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen? Alles opnieuw installeren doe ik liever niet... Alvast bedankt! Stijn
  7. Wow, niet verwacht dat ik op deze vraag nog een antwoord zou krijgen. Ondertussen is die printer al vervangen door een nieuwere en is hij verhuist naar een andere (oudere) PC. Evenwel toch bedankt voor je antwoord. Hopelijk kunnen andere mensen hier hulp vinden door je antwoord. Deze topic kan nu gesloten worden denk ik. Bedankt!
  8. Ik klik alle extra stuurprogrammas aan (filmpje 1:46) maar ook dan vraagt men pc beneden om een installatiecd of een .inf bestand... :s
  9. Wel, de vaste pc staat beneden en daarop is de printer aangesloten. bij de eigenschappen staat hij gedeeld. (mijn pa bvb kan perfect printen vanop zijn laptop, maar die draait win xp) via draadloos internet kan ik de printer vinden als ik op 'printers toevoegen' klik in configuratiescherm. meer kan ik er niet over vertellen want over netwerken weet ik eigenlijk niet veel. het is gewoon een thuisnetwerk denk ik. helpt dit?
  10. Ik heb die pagina al bekeken, jammergenoeg. Ten eerste is die printer niet op usb aan te sluiten (of ik moet speciaal een kabeltje kopen denk ik) en ten tweede is het de bedoeling dat ik via het netwerk print, en niet de printer op men laptop aansluit. bedankt voor je reactie, maar ik ben nog nietgeholpen vrees ik :s iemand een andere oplossing
  11. Hoi, Op mijn vaste pc beneden (win xp) is een hp deskjet 710c aangesloten en deze werkt zonder problemen. nu wil ik graag vanaf mijn laptop (win 7 x64) ook met deze printer printen. als ik via config.scherm de printer wil toevoegen krijg ik de melding dat er geen driver voor is, en dat ik ofwel de netwerkbeheerder (mezelf dus) of de fabrikant van de printer moet raadplegen. Goed en wel, ik naar de site van HP. daar lees ik dat de printer moet aangesloten worden op usb... maar die heeft helemaal geen usb uitgang? en ik wil de printer natuurlijk op de pc beneden aangesloten houden. Ik heb vervolgens uren zitten zoeken naar een driver maar echt niets gevonden dat werkt. Het zou moeten lukken normaal want op mijn vorige laptop (win 7 x32) lukte dit wel. dit was een HP (en nu heb ik een Acer). zou dat er mee te maken hebben, en vooral: hoe kan ik dit oplossen? groeten stijn
  12. Hoi, Onlangs is mijn vorige laptop kapot gegaan. Ik heb een nieuwe gekocht, maar omdat ik sommige van mijn oude bestanden nog nodig heb, heb ik de HDD uit mijn vorige laptop gehaald. (WD Scorpio WD1600BEVS) Nu wou ik die in mijn nieuwe steken (Acer Aspire 5742G) om zo aan mijn bestanden te kunnen, maar wat blijkt, die past er helemaal niet in, ook in die van mijn broer niet (Sony VAIO) Hoe kan ik dit oplossen? Alvast bedankt!
  13. Euhm, volgens mij is er iets mis met je uitleg... m'n besturingssysteem dat nu werkt staat op C: en start wel degelijk vanaf C en deze is primair..
  14. Merci, ik hoop dat dit nu eindelijk de oplossing biedt.
  15. De foutcontrole bracht geen errors naar boven...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.