Ga naar inhoud

amahusu

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door amahusu

  1. Ik wel eens een cd of dvd gebrand; ook met de brander die ik nu heb maar nu lukt dat gewoon niet meer. CD wordt niet herkend; bij afspelen niet en ook niet bij het branden. Krijg telkens de melding: "wachten op doelschijf"
  2. Ik heb gewoon een originele film in de brander gedaan; deze wordt gewoon afgespeeld. Nee ik heb geen andere software om cd/dvd te branden.
  3. Bedankt voor je reactie. Zoals eerder vermeld, ik ben een leek! Waar vind ik het modelnummer. Is "NEC DVD RW 3540A niet" het merk? Groeten, Amahusu
  4. amahusu

    brander

    Beste helpers, Ik ben echt een leek wat computer betreft. Mijn vraag luidt: met mijn brander kan ik films en foto's afspelen of bekijken maar geen audio. Ook kan ik geen audio branden maar wel video. Gegevens: Windows XP; brander: NEC DVD RW 3540A Weet iemand hier een oplossing voor? Alvast bedankt. Amahusu:dong:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.