Ga naar inhoud

PhilippeDR

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PhilippeDR

  1. Asus en Clarkie, Met een beetje hulp van de Nederlandse collega's (www.pchelpforum.nl) heb ik vernomen dat het vermoedelijk aan de DVD zelf ligt. Blijkbaar herkent de Mac mijn DVD niet en moet ik op de Apple site updates met firmware voor mijn DVD zoeken. Bedankt voor de ondersteuning en succes met het forum.
  2. Asus, Ik begrijp niet waarom de bestanden van de DVD-r niet op het scherm van de Mac verschijnen. Daarom: 1. Moest hij op het scherm verschijnen, dan zou ik de inhoud direct rippen met Mac The Ripper, maar kan ik rippen zonder dat ik de bestanden kan zien op mijn Mac? 2. Ik heb ook geen Internet op mijn Mac. Ik weet niet hoe ik Mac The Ripper op mijn Mac moet zetten. Een dvd-r herkent hij niet en een USB-stick ook al niet. Zal hij mijn DVD-r herkennen als ik alles rip op mijn gewone Pc, de bestanden opnieuw op de DVD zet en dan de DVD in mijn Mac steek? Gelieve nog te antwoorden op deze twee vragen. Alle informatie is welkom. Hartelijk dank.
  3. Hallo, Hoe moet ik bestanden van een DVD-r op een Mac kopiëren? Als ik de dvd in de lader steek, verschijnt hij niet op het scherm (onder de Big Jack) waar hij zou moeten verschijnen. Het gaat over een DVD-r met spelletjes voor Mac erop. De computer is een Power Pc G4 Imac Flat Panel (zo één met een plat scherm en de kast in een ronde voet) met Mac OS X version 10.3.9 erop, 800 MHz, 256MB RAM, Geforce2 MX 32 Mb, 55.9 Gb. De bestanden zijn spelletjes voor Mac OS X 10.3.9 of vroeger. Een gewone film erin steken en bekijken gaat. Ik heb gelezen dat in een Power G4 een Combo of Superdrive DVD-drive zit. Ik heb de bestanden via de Applestore gedownload op mijn gewone PC en dan op de DVD-r gebrand, maar als ik de dvd in de IMac steek om alles te kopiëren, lukt het niet. Ik kan niet goed met een IMac werken. Ik weet alleen dat de Dvd onder de Big Jack op het scherm moet verschijnen. De Mac heeft een Finder (zoals een Verkenner op een gewone pc) om bestanden te beheren, maar ik weet niet of ik via de Finder ergens moet op klikken om de bestanden te zien en te kunnen bewerken. Dank bij voorbaat aan wie mij kan helpen, Philippe
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.