Ga naar inhoud

Björn

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Björn

  1. Dat heb ik nog niet geprobeerd. ---------- Post toegevoegd om 23:07 ---------- Vorige post was om 23:02 ---------- "u sandaard drr was 200mhz en u heeft het veranderd naar 400mhz" DDR geheugen moet je de werkelijke kloksnelheid maal 2 doen, heb ik mij laten vertellen. "u pc is ook al een beetje out to date." 7 jaar oud, maar voor hetgeen waarvoor ik de pc gebruik is ie nog goed genoeg. Ik wil 'm gewoon iets meer pit geven.
  2. Dat heb ik ook al geprobeerd, maar dan heb ik hetzelfde probleem.
  3. Soms kwam ie tot op het bureaublad, maar meestal kwam ie nog niet zo ver. Ik kreeg af en toe het beeld met de keuze om in veilige modus enzo op te starten. De pc startte altijd zelf weer op.
  4. Na lang zoeken heb ik eindelijk heb ik de juiste geheugenmodule gevonden om de ram uit te breiden,G.E.I.L dual channel ddr module pc3200 400Mhz 2x1GB. Standaard heb ik nu 521Mb. Dus de oude eruit en de 2 nieuwe erin. PC opgestart en onmiddellijk op F2 gedrukt. Daar bij memory gekeken en de pc herkende het nieuwe geheugen. Ook nog een controle gedaan met CPU-Z, daar was ook alles inorde. Nu mijn probleem: de pc start telkens weer opnieuw op, af en toe kwam ie tot op het bureaublad. Zelfs een paar keer al op internet geraakt, dus kon ik het nieuwe geheugen eens testen op youtube (want daar was het met die 512Mb regelmatig van lange adem). Maar dan startte de pc weer opnieuw op:hmmmm: Wat kan of moet ik nu doen om dit probleem op te kunnen lossen? Enkele gegevens: Windows XP Home Edition 32-bit SP3 Intel Celeron 335 Prescott 90nm Technology ASUSTek Computer inc. P4R800-VM (CPU1)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.