Ga naar inhoud

Stefje

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Stefje's prestaties

  1. Beste Clarkie, Aan Karel heb ik een mail gestuurd met de informatie , die U aan mij gevraagd heeft, Hopenlijk kunt U er wat mee doen, zodat mijn probleem eindelijk kan worden opgelost. Groetjes van Stefje.
  2. Hallo Clarkie In een "gewone mail "aan PC Helpforum heb ik als bijlage een schermafdruk van Apparaatbeheer voor U verzonden.Ik hoop dat U die mail inmiddels ontvangen heeft. Nogmaals bedankt voor de moeite die U voor mij doet. Groetjes Stefje.
  3. lucttw-PC Beeldapparaten(camera's en spelletjes) Beeldschermadapter Besturing voor geluid,video en spelletjes Computer Draagbare apparaten Dvd/cd.rom stations Human Interface apparaten IDE ATA?ATAPI-controllers IEEE 1394 Bus HostControllers Muizen en andere aanwijsapparaten Netwerkadapters HP 802//b/g Wireless Network Adapter Intel® PRO/100 VE-netwerkverbinding (geel)Microsoft ISATAP Adapter (geel)Microsoft ISATAP Adapter #2 (geel)Teredo Tunneling Pseudo-Interface Overige appartaten Lexmerk 4300 Series (geel)onbekend apparaat (geel)USB Camera Poorten(COM&LPT) Processors Schijfstations Systeemapparaten,Toetsenborden,Universal Serial Bus-controllers. Ik tracht dit nu voor de vierde keer te verzenden.Iederekeer kreeg ik het systeembericht:Je moet je inloggen,wat ik al gedaan had,Maar het be- richt was wel weer na het versturen weg en kon ik weer van voren af aan beginnen. Met dank voor uw reacties Stefje.
  4. Hallo Stegisoft, Nog bedankt voor je reacties.U moet weten dat ik Windows 7 Home Premium heb. Ik heb Uw advies opgevolgd en bij USB Camera-stuurprogramma bijwerken-automatisch naar een stuurprogramma zoeken of op mijn computer naar stuurprogramma zoeken (on line zoeken)volgde:Uw USB Camera kan niet geinstalleerd worden. Zodat ik nog even ver ben.Het blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Groetjes van Stefje.
  5. Hallo Stegisoft Is dit wat je vraagt aan mij? prolectrix Digitale Film Scanner Scan 35mm negatieven en Dia's naar PC Scanner Driver-32bit, Scanner Driver-64bit, ArcSoft Software Suite Adobe Reader, User's Manual, Browse The CD Groetjes Stefje
  6. Hallo Stegisoft, Bedankt voor Uw reactie op mijn probleem, Helaas is het mij niet gelukt om mijn Scanner aan de praat te krijgen. Na de dubbelklik en het 'stuurprogramma bewerken ën na het venster "stuurprogramma zoeken"kon mijn computer het niet vinden.Hopende op een succesvolle reactie Stefje.
  7. Beste allemaal, Ik bezit een computer Win 7 32 Bits. Nu krijg ik mijn Diascanner Prolectrix XP,Vista 32/64 Bits niet aan de praat,zelfs niet met het advies van Paulus 52niet,om www.unovia.eu, aan te klikken (zie de mail van Paulus 52 van 15-01-2010).. Blijkbaar werkt dat alleen voor computers 64 Bits en niet 32 Bits. Wie kan mij helpen? Stefje.
  8. Uw advies betrof 64 Bits. Geldt dit ook voor3 2 Bits, die mijn computer heeft? Groetjes Piet,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.