Ga naar inhoud

Rudy01

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rudy01's prestaties

  1. Wij beschikken over een word document met de velden naam - adres - nummer - postnummer - gemeente. Wij beschikken tevens over een excel bestand met een adressenlijst; Is het mogelijk wanneer wij in het veld naam één of andere naam intikken, er dan automatisch in de andere velden de gegevens ingevuld worden die zich in het excel bestand onder deze naam bevinden.
  2. Heb een bestand met 2 werkbladen. (zie bijgevoegd bestand hyperlink.xlsx) Het eerste werkblad (inhoud) bevat alle namen die zich op het tweede werkblad (verkorte lijst) in cellen E1 tot P1 Wanneer er op het werkblad (verkorte lijst) een nieuwe naam (vb naam 3b) wordt ingevoegd en er wordt een lijn ingevoegd op het werkblad (inhoud) om naam 3b tussen te voegen, dan zijn alle hyperlinks vanaf lijn 5 op het werkblad (inhoud) foutief. Kent iemand hier een oplossing voor aan de hand van een formule of wat dan ook ? Hyperlink.xlsx
  3. Moet ik dit instellen of de ontvanger die de bijlage niet ontvangen kan ? Bij mij staat uitgaande berichten automatisch coderen aangevinkt met West-Europees (ISO)
  4. Zij kunnen de bijlage niet zien of opslaan en krijgen in onderstaand geval enkel de tekst "speciale Kerst - unicode (UTF-8)" te zien.
  5. Ik werk met windows 7 -X64 en met outlook 2010. Sommige contactpersonen kunnen de MS Powerpoint 97-2003 bijlagen in outlook express of windows live mail niet zien. Zij zien bovenaan: bijvoorbeeld "speciale Kerst - unicode (UTF-8)" staan i.p.v. "speciale Kerst.pps 4MB" Wanneer zij mij deze mail doorsturen zie ik wel de bijlage. Enig idee wat de oorzaak is en hoe ik of zij dit kunnen oplossen ? Dank bij voorbaat, Rudy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.