Ga naar inhoud

jip1992

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jip1992

  1. welke instellingen moet ik dan kiezen?
  2. Telkens als ik mijn mini laptop opstart wil ie de C schijf op fouten controleren maar dat lukt niet. Eerst moet systeemherstel worden uitgevoerd. Doe ik dat dan zegt ie dat dat niet mogelijk is omdat er fouten op de C schijf zitten die hersteld moeten worden. En dat controleren lukt niet omdat eerst systeemherstel moet gebeuren ik hwb geen cd rom speler of een windows cdrom, die zat er niet bij.. word er een beetje gek van al werkt mijn laptop verder nog wel gewoon.. ik heb het idee dat dit nog wel voor problemen kan gaan zorgen... iemand ideeen?
  3. jip1992

    msn

    ik heb msn mesenger op mijn computer geinstaleerd, toen had ik een versie waarbij ik de plaatjes enzo kon zien... schermafbeeldingen en ik kon mijn eigen schermnaam wijzigen... dat kan nu niet meer met de nieuwe versie die ik heb... heb zon windows live pakket en de update van windows live mail vind ik echt super, deze update van mesenger echter totaaaal niet... iemand ideeen hoe ik: mijn schermnaam kan wijzigen in deze nieuwe versie schermafbeeldingen van andere gebruikers kan zien in deze nieuwe versie of moet ik de oude versie die ik wel fijn vond zien terug te halen? en hoe doe ik dat dan? iemand ideen?
  4. dankje... heb hem dus terug gezet op het vorige herstelpunt, ik ga nu dat avast ding instaleren... het werkte niet helemaal maar ben iigv blij met mijn opgeschoonde pc, alles is er nu afgemikt, ben vervolgens naar de epert gegaan waar ze mijn laptop voor 15 euro wee rhebben gerepareert, bleek iets met certificaten in firefox fout te zitten... ofzo :S maarja nu doet ie het weer
  5. ik heb windows 7 en heb geprobeert om het gewoon uit de programma lijst te verwijderen.. dan zegt ie dat ik admin moet zijn (ofzo) maar dat ben ik dus... maarja vet irritand dus... maar weet iemand ook waar programmas staan die ik wel geinstaleerd heb maar die niet in de bestanden lijst staan? heb echt lopen te *****n, zou het liefst het hele ding opnieuw instaleren, maar domme ik heb natuurlijk geen basis ding gemaakt zoals je hoort te doen, en heb een netbook dus ook geen cd rom drive... enige belangrijke programmas die ik heb zijn internet, msn en skype... thats it... bwaah,... op dit soort momenten wou ik dat ik meer van computers afwist :$ EDIT: oowja.. dit begon allemaal omdat ik gmail niet in kan.. zijn daar ook andere tijdelijke oplossingen voor?
  6. op een volgens mij betrouwbare internet site stond dat avira een goede antivirus dinges zou zijn.. dus die heb ik geinstaleerd.. nu wil ik het deinstaleren.. en dat kan dus niet... dat super administrator ding heb ik al eens geprobeert maar dat lijkt niet te werken... HELP ik kan niet meer op gmail en weet niet of de virus scan betrouwbaar is dus bank zaken enzo kan ik nu ook niet doen op deze computer... kan iemand me helpen dit programma van mijn computer af te mikken, een betrouwbare gratis virus scanner te vinden en te zorgen oowja.. ik weet dat dit hier niet thuis hoort maar misschien weet iemand hier toch iets vanaf (als het verwijderd moet verwijder maar.... weet niet of dit mag:$) mijn mobiel zegt dat ie een ongelezen bericht heeft... ik kan het niet vinden in mijn inbox die vol staat met 1200 smsjes die ik niet kwijt wil(ben wel alle berichten bij langs geweest)... iemand tips om van dit ongelezen berichtje af te komen? edit: ik weet niet of het wel aan avira ligt.. ik wil gewoon weer op mijn gmail account!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.