Ga naar inhoud

Ann DC

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ann DC's prestaties

  1. Ik heb dit gedaan en heb het adres gevonden. Als ik dat de rest uitvoer, vragen ze gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ik heb de installatie gedaan via de bijgeleverde cd rom en ik heb de handleiding gevolgd. Op het einde krijg ik steeds de vermelding: instellen mislukt!
  3. Bedankt. Ik heb dus een 64 bits besturingssysteem;
  4. Ik denk dat het een gewone printer is, geen netwerkprinter. Hoe sluit ik hem aan op de router? Printer is niet aangesloten op usb poort - ik heb geen kabel. Hoe kan ik dat zien van die .. bits? Sorry, maar ik ben een leek hoor!
  5. Hier ben ik weer. Ik heb een draadloze router geïnstalleerd ... maar na herhaalde pogingen werkgt mijn draadloze printer nog steeds niet!
  6. Bedankt voor al je hulp en je duidelijke uitleg! En je geduld!
  7. Ik zou het wel handig vinden op alles draadloos te doen. Is het dan gewoon zo'n router aankopen dat ik moet doen? Is die installatie moeilijk?
  8. Een bijkomende draadloze router heb ik dus niet. Wat raad je dan aan: een usb kabel kopen of een draadloze router? Ken je de prijs van dat laatste? En welke voordelen zou dat nog hebben?
  9. Dat laatste heb ik geprobeerd, maar is al 2 keer mislukt. Kan dat op elke PC of is dat afhankelijk van de PC? Ik heb een laptop Packard Bell met Windows 7 op.
  10. Het is een epson sx 425 w Moet ik dan gewoon een kabel gaan kopen? Die zat er niet bij. Zonder kabel is niet mogelijk dus? Alvast bedankt voor je hulp!
  11. Ik heb waarschijnlijk een zeer domme vraag. Ik heb me een draadloze printer laten aansmeren ... maar de installatie lukt niet. Ik bedenk nu wat laat dat ik geen draadloos internet heb. Kan ik dit alsnog oplossen en de printer toch gebruiken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.