Ga naar inhoud

dominique1

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dominique1

  1. Bedankt, dan ga ik morgen eens contact opnemen. Hopelijk gaat de driver van een ander model idd werken op dit model. Als wit werkt dan post ik dit, voor het geval dat andere mensen dit ook ondervinden. Mercikes!
  2. Hartelijk bedankt! mijn man werkt met windows 7 en vond daar geen drivers voor dus hopelijk kan hij daar nu mee verder . De laserprinter is idd 2dehands aangekocht. Er zaten geen cd's ofzo bij wat normaal daar wel zou moeten bijzitten maar aangezien mijn man nogal een leek is in die dingen.... Het zou heel jammer zijn als er geen sprake zou zijn van drivers voor Mac. Ik werk nogal veel met grafische programma's en het zou dus wel enorm handig zijn dat ik de laserprinter zou kunnen laten werken op mijn MacBook. In ieder geval, met heel wat omwegen valt daar wel een mouw aan te passen. Nog eens bedankt in ieder geval!
  3. Hoi allemaal, mijn man heeft net een laserprinter (konica minolta 2480 mf) gekocht. Nu krijgt hij met zijn PC geen resultaat wanneer hij deze aansluit. Blijkbaar moet je daarvoor drivers e.d. downloaden, installeren,... . Hij werkt gwn met pc. NU ik heb een MacBook Pro en ook ik heb geprobeerd de laserprinter aan te sluiten aan mijne mac. Hij vind de printer maar bij "druk af via:....." kan ik niets selecteren omdat het merk er niet tussenstaat. Ik dacht dat ik wss ook een driver moet installeren ofzo en ging dus op zoek. Heel het internet afgeschuimd en niets gevonden jammer genoeg. Weet er iemand waar ik die drivers voor Mac kan downloaden of die een andere oplossing hebben? Van deze zaken ken ik niets en het zou toch echt wel heel jammer zijn als we de laserprinter niet zouden kunnen gebruiken.... Alle suggesties zijn van harte welkom groetjes D.
  4. Heel hard bedankt, ik zal eens kijken op die link dan. Ik durf niets te verwijderen omdat ik nogal redelijk wat programma's op mijn laptop heb staan die heel duur zijn en die ik via school heb verworven. Opnieuw installeren kan ik dan niet meer omdat ik de sleutel niet heb enzo Dus met andere woorden, ik ben bang om alles kwijt te zijn tijdens de installatie of hoe het ook in elkaar zit. Ik ken er ook niet echt veel van, ik kan alleen echt goed met die programma's werken dat is al heel hard bedankt in ieder geval!
  5. Hoi, ik heb een macbook pro van 2007. Nu vlak na mijn aankoop is mijn mac gecrashed en ik heb hem toen terug in orde laten maken in de winkel waar ik hem heb aangekocht. Sindsdien heb ik wel het probleem gehad dat Photo booth niet werkte. Nu wilde ik dit terug herstellen en ik heb het programma al enkele keren opnieuw geïnstalleerd. In de apple store zeiden ze tegen mij dat ik dat moest doen en alles terug goed zou werken. Dat doet het dus NIET.... heel het web heb ik al afgezocht wat nog het probleem kan zijn of hoe ik dit nog kan proberen oplossen maar ik vind nix ik heb er al aan gedacht dat ze, met het terug in orde te maken van mijn laptop, een ouder besturingssysteem erop hebben gezet en dat photo booth daar niet op werkt. Kan iemand me zeggen op welk besturingssysteem photo booth wel werkt en hoe je ziet welk jij hebt geinstalleerd? En hoe ik het hele probleem photo booth nu kan oplossen??? grtjs
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.