Ga naar inhoud

bvde

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bvde

  1. Hier is die dan, ik weet niet hoe ik het groter op dit scherm krijg:
  2. Ik heb in de map c:\Program Files (x86)\GmailBackup\ een map genaamd "testmap" aangemaakt en daar met Word een bestand "Testmap bestand" in opgeslagen. In de Verkenner of Commander zie ik het bestand niet maar als ik met Word "Openen..." het bestand opzoek vind ik het wel. Er zal toch ergens een instelling moeten zijn die maakt dat ik bestanden en mappen niet zie. Maar waar zit dat knopje dan .... ---------- Post toegevoegd om 14:36 ---------- Vorige post was om 14:24 ---------- Inmiddels weet ik dat het met machtigingen te maken heeft. Als ik de backupmap onder "mijn documenten" zet, dan lukt het wel en dan zie ik de emails in de backupmap. Bedankt voor de suggesties, het werkt nu in ieder geval en wat ik met de machtigingen ga doen onder "program files" e.d. dat zal ik nog uit moeten vissen. Als iemand een suggestie heeft hoe ik alle bestanden zichtbaar krijg in die mappen dan hoor ik dat nog graag.
  3. Daar had ik al naar gekeken, verborgen bestanden weergeven staat aan maar ik zie de backupmap niet terwijl ik hem in Gmail Backup wel zie met slotje. Onbegrijpelijk. Ik denk dat in Gmail Backup maar eens opnieuw installeer.
  4. Als ik de map of het bestand niet zie in Verkenner of Commander, dan kan ik ook niet rechts op het bestand klikken. Ik zie de map alleen binnen Gmail Backup, anders nergens.
  5. Dank voor de reactie, als ik een nieuwe map aanmaak krijgt die ook een slotje en is vervolgens niet terug te vinden.
  6. Hallo, ik heb Gmail Backup geinstalleerd en een backup gemaakt van mijn email. Vervolgens zoek ik met Total Commander of Verkenner de bestanden maar ik vind ze niet terug. Als ik in Gmail Backup kijk naar de "Back-upmap" dan zie ik de door mij aangemaakt map met een slotje staan. Dat zal verklaren waarom ik hem in Commander of Verkenner niet zie. Heeft iemand een idee hoe ik de map kan openen? Ik gebruik Windows 7-64.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.