Ga naar inhoud

kmartijn

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kmartijn

  1. Ik heb het in veilige modus gedaan, heb hem vier uur laten scannen, maar er gebeurde niks!
  2. Ik heb het ondertussen nog een aantal keer geprobeerd, maar ik loop elke keer vast en krijg meldingen van bestanden die beschadigd of onleesbaar zijn! Ik hoop dat je me verder kan helpen, ik zit mezelf helemaal op te vreten, haha!
  3. Volgens mij gaat er iets niet goed. De eerste keer liep de scan vast en nu is hij al een half uur bezig. Is dat normaal?
  4. Heb de problemen ondervonden, mijn internet blijft weer hangen. Er is dus niks veranderd
  5. Ik start mijn computer net weer op en binnen een half uur had ik weer exact dezelfde foutmelding, vreemd! Gister ging het de hele tijd goed. Ik krijg trouwens wel de melding, maar loop niet vast zoals de vorige keer, ik heb nog geen consequenties ondervonden van de melding.
  6. Super, heb ik allemaal gedaan! Kreeg alleen een fout niet weg met CCleaner, heb het zeker tien keer geprobeerd, maar hij bleef terug komen, dit is geen ramp toch?
  7. Gevonden, kan hem alleen niet verwijderen, krijg de melding dat BndCore.exe niet verwijderd kan worden ---------- Post toegevoegd om 23:38 ---------- Vorige post was om 23:31 ---------- Ik heb hem al verwijderd, er stond een icoontje uninstall bij en dat heb ik gebruikt, daarna was de hele map verdwenen. Het lijkt erop dat alles is opgelost, dus nogmaals THANKS
  8. Waar en hoe haal ik die weg? Ik heb sinds ik het voorgaande gedaan heb, geen melding meer gehad, dus ik begin al te hopen dat het opgelost is Helemaal super, thanks!
  9. Alvast ontzettend bedankt voor de moeite. Ik heb alles gedaan zoals het er stond, zal beide logs toevoegen. HJTlog2.doc mbam log.doc
  10. Hallo allemaal, Ik heb een probleem en hoop dat iemand mij hier kan helpen. Ik krijg namelijk steeds de foutmelding generic host process for win32 services, waarna ik alles kan afsluiten en opnieuw moet opstarten. Ik heb geen logica kunnen vinden in wanneer dit gebeurt, het lijkt volkomen willekeurig. Ik heb zelf al op internet zitte zoeken naar oplossingen, maar geen van hen hielp mij verder, vandaar dat ik het hier probeer met een HJT logje. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.doc
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.