Ga naar inhoud

mrgodlyy

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mrgodlyy

  1. Super! nooit gedacht dat het ging werken, je bent enorm bedankt
  2. Geen van deze oplossing werken, ik heb ook al google chrome opnieuw gestart. En het is eigenlijk door de laatste versie te downloade dat ik dit probleem heb.. Met de vorige versie was niets mis maar ik kan het niet terug draaien met systeem herstel. En als ik flash verwijder is het enkel weg op mozilla maar niet op google chrome omdat dat zo ingebouwd is..
  3. Uw Google Chrome-browser heeft al een ingebouwde Adobe® Flash® Player. Deze Flash Player wordt automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie beschikbaar komt.
  4. Sinds vandaag kan ik geen video's op youtube meer bekijken op Google Chrome wel in mozilla firefox. In Google chrome spelen mijn video's wel als ik erop klik krijg ik zwart beeld en dat laad icoontje maar ik hoor wel geluid. het is sinds ik de nieuwe flash player update heb uitgevoerd. Ik heb ook al een systeemherstel gedaan maar dat werkte niet :/ maar op forums of facebook kan ik wel filmpjes bekijken van youtube. Op vimeo kan ik wel video's bekijken maar ik moet echt weer op google chrome video's kunnen zien omdat ik 2 youtube accounts heb. Mijn belangrijkste waar ik zeker dagelijks mee bezig moet zijn (8k subscribers) gebruikt ik op google chrome en in mozilla mijn minder belangrijk account (1.2k subs) dus ik heb youtube echt wel nodig op beide browsers.
  5. Nee, als ik op F8 duw na de Sata HD dan krijg ik gelijk zwart beeld dus gelijk wat ik doe, er veranderd nix.
  6. Dit heb ik en enkel het 2de werkt. Upload Screenshot
  7. Google Afbeeldingen resultaat voor http://docs.sun.com/source/820-6773/images/7-2-Boot-Device-Menu.gif het ziet er zo uit maar wel met andere tekst, moet je een foto met de tekst die ik nu heb?
  8. maar nu met F8, het is heel raar maar het heeft totaal niets te maken met veilige modus, als ik F8 duw krijg ik een blauw menutje en daarin heb ik 3 keuzes, als ik het tweede bootsysteem klik dan start mijn pc gewoon normaal op zonder veilige modus en alle programma's die werken en doen het zoals het moet. Maar ik kan dat bootsysteem niet als origineel instelle in de BIOS
  9. Telkens als ik mijn pc opstart krijg ik een paar beelden en dan ineens word het zwart scherm en een wit streepje dat linksboven blijft pinken. Als tijdens het opstarten op F8 duw dan krijg ik op de tijd waar het zwart scherm normaal gezien komt een blauw schermpje waar je je bootsysteem kan kiezen. Ik help ze alle 3 geprobeerd en 1tje werkt maar en dat is iets van DVD Samsung... maar ik heb dus geen DVD in men drive zitten. Toch werkt het elke keer opnieuw en scheelt er nix aan mijn computer voor de rest. Toch wil ik dit oplossing zodanig dat ik dit nietmeer hoe te doen elke keer als ik het opstart ben ik verplicht om F8 te duwen. Ik heb al in de BIOS het bootsysteem veranderd maar dat heeft geen effects, het bootsysteem blijft gewoon hetzelfde, achteraf heb ik nog eens gecheckt in de BIOS of het wel goed staat ingesteld, en dat is ook het geval. Ik heb al een paar mensen met ervaring laten kijken maar ze snappen het zelf niet goed.. Ik heb wel geen zin om mijn pc te gaan formateren want ik heb geen externe schijf en ik heb veel belangrijke informatie op mijn PC. help mij A.U.B.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.