Ga naar inhoud

Gwobbel

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gwobbel's prestaties

  1. Exact hetzelfde. Hij verteld namelijk dat er geen fouten gevonden zijn en er dus ook niks gerepareerd hoeft. Ik ben er achter gekomen dat het ook bij sommige acties fout gaat, zoals rechts klikken in het het navigatiegedeelte aan de rechterkant in de verkenner.
  2. Ik heb de schijfcontrole uitgevoerd, maar toen kreeg ik de melding dat er geen fouten op de schijf zijn gevonden. Welk programma heeft het dan fout?
  3. Jammer, dat wordt een duur grapje.. Ik zal de schijfcontrole zo snel mogelijk uitvoeren. Het is alleen bij het verplaatsen van meerdere bestanden. Bij een enkel bestand geeft hij geen problemen. Een film o.i.d. verplaatsen gaat prima, maar bijvoorbeeld 100 foto's moet ik per 10 verplaatsen.
  4. Hallo, Een tijdje geleden begon het probleem dat elke keer als ik bestanden wilde verplaatsten van de ene naar de andere map, de Windows verkenner vast loopt en zichzelf opnieuw opstart. Dit doet zich al een tijdje voor, dus een systeemherstel is geen optie. Vooral bij het verplaatsten van meerdere bestanden loopt de verkenner geheid vast en is dus niet te doen. Is hier een oplossing voor? Met vriendelijke groet, Gwobbel
  5. Ja, ik ben eigenlijk gewoon weer terug bij waar ik was toen ik hier mijn eerste bericht poste. Ik heb het opnieuw voorgelegd aan de mensen van windows live, maar daar heb ik nog geen antwoord op. Als het opgelost is zal ik het hier weer neerzetten.
  6. Het laatste probleem wat ik had is opgelost door windows helemaal opnieuw te installeren. Ik kan nou msn weer gewoon opstarten. De eerste problemen die ik had zijn samen met windows live ook weer teruggekomen, maar daar moet ik maar mee leren leven
  7. Sorry, nee. Ik heb mijn probleem ook voorgelegd op het forum van windows live, en daar konden ze me ook niet verder helpen. Ze hebben alles nu doorgestuurd aan een specialisten team in de hoop dat zij iets weten. Ik denk dus niet dat überhaupt een oplossing is ;p Gwobbel
  8. Volgens revo uninstaller is het helemaal niet geinstalleerd. Het komt in ieder geval niet in het rijtje voor. Als ik de mappen handmatig verwijder en na het opschonen het weer wil installeren, zegt de installer dat de programma's al geinstalleerd zijn, maar hij ze wel kan bijwerken. Als ik dat doe en het probeer op te starten mist ie UXCore.dll weer.
  9. Ik las op een andere site dat het aan de versie van windows live lag, en dat 2009 het niet zou hebben. Maar nadat ik het helemaal van mn computer heb gehaald en ik 2009 wilde installeren, werd er gezegd dat ik al een nieuwere versie had. Aangezien dat niet lukte wilde ik 2011 weer installeren, maar als ik het nu opstart zegt ie dat ik UXCore.dll mis. Als ik dit bestand download en het in de map zeg krijg ik deze foutmelding: Na wat googelen ben ik erachter gekomen dat ik een map moet verwijderen die ik helemaal niet heb....
  10. Ik weet niet wat dat programmaatje zou moeten doen, maar er is niks veranderd en het sluit te snel af om te zien wat er in het schermpje staat.
  11. Tele2 heeft een tijdje geleden de modem gemeten vanuit hun belcentrale en ze zeiden dat daar niks mee aan de hand was. De telefoonlijn lag bij ons ook plat vanmiddag. Die hebben we ook van Tele2. Ik weet niet of het er wat mee te maken heeft, maar misschien het vermelden waard.
  12. Ik heb een vriend op zijn computer op mijn account gelaten, en dan heeft hij geen problemen. Als ik op zijn account op mijn computer zit heb ik het probleem wel.
  13. Ik heb een vaste computer, dus kan deze niet verplaatsen en andere internetverbindingen in mijn bereik zijn beveiligd, en kan ik niet mee verbinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.