Ga naar inhoud

Magali

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Magali

  1. Ik zet mijn foto's en documenten regelmatig op een externe harde schijf, dus die staan veilig. het opstarten in veilige modus is gelukt, wat moet ik nu doen? bedankt voor de hulp!!
  2. Hallo iedereen! Toen ik twee dagen geleden op mijn laptop bezig was kreeg ik ineens een blauw scherm en werd mijn computer afgesloten en meteen terug opgestart. Daarna kreeg ik terug een blauw scherm met volgende melding: 'de schijfruimte van een of meer stations moet op consistentie worden gecontroleerd' Ik heb mijn schijfruimtes (C, extra volume D en extra volume E) gewoon laten controleren. op C stonden fouten zoals zwevende bestanden en dergelijke, die dan gerepareerd zijn. op D en E stonden geen fouten denk ik. nadat die controle klaar was startte mijn laptop gewoon terug op, maar ik kon niets doen. na ongeveer 2 minuten verscheen terug dat blauwe beeld, startte hij opnieuw op en kreeg ik weer de melding dat de schijven gecontroleerd moesten worden. dat heb ik toen geannuleerd, met weer hetzelfde resultaat. ik heb mijn laptop dan gewoon zo enkele uren verder laten doen,en de dag daarna opnieuw, maar hij blijft gewoon verder doen met telkens die schijven te controleren. sommige mensen op het internet zeggen dat dit een teken is dat uw harde schijf kapot is, maar ik heb er juist een nieuwe van nog geen jaar oud. is er iemand die mij kan helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.