Ga naar inhoud

Kevin77

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kevin77's prestaties

  1. Tja, wij zijn hier de helpdesk, maar we krijgen het niet opgelost... Met die locations en replications heeft het blijkbaar niks te maken, dat is al uitvoerig onderzocht. Ben zelf absoluut geen grote kenner van lotus notes, ik ben maar een soort "IT-assistentje" belast met de opdracht om dat verder uit te zoeken omdat de collega's het niet vinden en de tijd niet hebben om uren in google of zo op zoek te gaan...;-)
  2. We werken hier idd met lotus notes als mailprogramma. De server waarmee hij probeert te verbinden is niet de correcte. We hebben dacht ik een 9 tal notes servers(verschillende vestigingen in het buitenland). 1 van onze IT mensen in een buitenlandse vestiging merkte de login-pogingen op in de notes security logs van hun notes server.
  3. Sinds kort heeft iemand van onze IT-afdeling op het werk een vreemd probleem. Als deze persoon haar pc reboot of afsluit, probeert de pc steeds automatisch een verbinding te maken met een bepaalde lotus notes server. Niemand van ons IT-team heeft tot nu toe een oplossing hiervoor kunnen vinden, misschien dat hier iemand een idee heeft? We hebben ccleaner en spybot S&D al eens hun werk laten doen, maar zonder resultaat...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.