Ga naar inhoud

GonFreaks

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door GonFreaks

  1. Dit is em, hij zit precies boven me kaart. En daarboven zit er nog 1 in het hoekje van me kast met een silvere rails ervoor. Die doet het wel gewoon nog.
  2. Dus, me kaart was idd gewoon stuk. Dus ik ging niet moeilijk doen en ik heb een nieuwe kaart gekocht, gewoon snel afhandelen. Sapphire HD 2600 XT (werkt super) Maar nu werkt me normale ventilator in me computer niet meer. Weet iemand wat er nu mis kan zijn? Thanks.
  3. Ja het gekke is, ze hebben niet hetzelfde probleem als mij. Ik heb alle post gelezen van ze, en bij hun komt er gewoon een wit scherm waarna het spel zich afsluit. Bij mij komen er artifacts en rare strepen en weet ik veel wat. Niet hetzelfde probleem als al die mensen daar. Ik heb die coolers besteld, vandaag of morgen weet ik meer. Toch bedankt!
  4. Het zijn de voornamelijke verslavende online games waarbij ik dit heb. Waaronder Flyff, en Rose Online. Verder weet ik het niet. ::: Flyff ::: Fly For Fun !! Kan je even kijken, ik heb ook de minimale systeem eisen voor dit spel.
  5. Ik zal er even een tavel ventilator op zetten, maar ik koop die koelertjes zowiezo aangezien het een scheet kost. Bedankt, ik laat wel even weten hoe het gaat, en waneer ik die koelertjes binnenkrijg.
  6. Ja ik heb de cpu koeler laats helemaal schoongemaakt, hij zat inderdaad SUPER vol met stof. En ik dacht dat dat het probleem was, tevergeefs.
  7. Ik raad je aan Adobe photoshop CS2 the downloaden. Wat paint betreft, paint kan maar 3 stappen terug nemen. Zegmaar, als je 4 strepen zet met je muis, kan je de 1ste niet meer weghalen. Omdat hij maar 3 stappen terug gaat. Photoshop gebruikt een History function, waarbij je zovaak als je wilt iets kan editen. Of terug kan gaan naar vorige stappen. Dus downloaden die hap.
  8. Zelf heb ik deze kaart, misschien wat onduidelijk. Heb er idd geen koelers op. Kan het wellicht proberen. Dus die coolers kopen, erop zetten, en het werkt allemaal prima? Geen artifacts meer? Vraagje, waarom heb ik deze artifacts (strepen op me scherm) nu pas? En niet aan het begin toen ik de computer kocht? Want de artifacts kwamen pas opdagen nadat ik de computer al een jaar of 1/2 had. Bedankt allemaal!
  9. Die 1ste link, die heb ik dus, de 8.1 software. En alles wat bij de 2e staat heb ik al geprobeerd, zoals MSCONFIG en dan alles uitzetten etc etc. Ik denk dat ik gewoon toe ben aan een nieuwe kaart!
  10. Ja ik heb nu de nieuwst 8.1 maar heb vanag 5.1 alles al geprobeerd. het helpt niet
  11. Ah nee, dat meen je niet.. God... Vreesde het al, weet jij misschien een site of iets.. want als ik teveel op internet zit ben ik bang dat me computer weer doordraaid. Naja, goed ga wel ff surfen.
  12. Eerst even mijn pc info, dan weet je waar ik mee werk. Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 System Manufacturer: TARGA BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3700+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Card name: Radeon X1600/X1650 Series Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x71C2) DAC type: Internal DAC(400MHz) Display Memory: 256.0 MB Ok, met het spelen van spellen krijg ik dus nare strepen op mijn scherm. Waarna het spel zich afsluit. Soms als ik de computer dan restart dan zie ik die strepen al bij het opstart scherm, dus niet eens als ik game. En soms dan loopt ie soepel, totdat ik weer ga gamen. Vreemd ~ Heb de juiste driver software, (originele cd die ik erbij kreeg geinstaleerd), heb hem daarna geupdate tot de laatste versie. Dat dee ik via deze site: Drivers & Software Heb de nieuwste directx, dus daar ligt het ook niet aan. Zou iemand weten wat er mis is, als je nog wat meer info over mijn computer moet weten, zeg het maar. Thanks ~
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.