Ga naar inhoud

Breetails

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Breetails's prestaties

  1. @ kape: bedankt, ik heb alles gedaan zoals jij het gezegd hebt, maar wat bedoel je met "Post de inhoud van log.txt (zal gemaximaliseerd zijn) en info.txt (zal geminimaliseerd zijn) in je volgende antwoord"? En ik krijg maar alleen log.txt :S
  2. Het 'removen' is gelukt, ik krijg het opnieuw geïnstalleerd. Maar ik blijf de melding krijgen dat hij "already running" is. En de naam wijzigen lukte ook al niet. Of is er eventueel ander programma om mijn probleem te verhelpen?
  3. Dat doe ik ook, maar ik krijg dan de keuze tussen: change - repair - remove. Change kan ik niet klikken. Remove kiezen?
  4. Ok, ik probeer dit, maar het lukt niet. Als ik de snelkoppeling op mijn bureaublad wil openen, dan krijg ik de melding: "HijackThis is already running"
  5. @ kape: hoe zou ik dat moeten doen? Het virus zit op mijn laptop, en ik ben de enige die een account heeft op mijn laptop. Als je het moet weten, ik heb een Acer TravelMate 5740
  6. Bedankt Asus voor je hulp. Ik heb alles nauwgezet gevolgd wat u zegt, maar bij het verkrijgen van het kladblokvenster, krijg ik geen tekst. Ik krijg de melding dat ik een bestand wil maken. Ik klik op "ja", maar het blijft leeg. Waaraan zou dit liggen?
  7. Beste iedereen, sinds gisteren heb ik een virus. Het stuurt ongecontroleerd berichten met als volgende boodschap: hahaha foto en dan een link. Ik stuur deze boodschap blijkbaar (onopzettelijk natuurlijk) naar iedereen die online is op Facebook en Windows Live Messenger. Wat moet ik doen?? Kan iemand me zo snel mogelijk helpen aub??? Alvast van harte bedankt!! Het is heel vervelend voor mij en voor mijn 'vrienden' op Facebook en mijn contactpersonen op Windows Live Messenger. MvG Breetails
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.