Ga naar inhoud

liever87

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

liever87's prestaties

  1. ja, ik wil dat alle schijven gewoon werken zoals ze horen. op zowel windows als mac. het vervelendste is nog wel dat mijn SD-kaart zelfs niets meer doet in mijn camera.
  2. Het probleem ligt bij mijn apple. Waar je om vraagt zijn gegevens van een windows. Het probleem is dus dat mijn apple ervoor zorgt dat alle externe schijven niet meer werken op iets anders dan een apple. Ik heb meerdere PC geprobeerd, maar geen enkele schijf werkt. Op andermans apple's wel. Het ligt dus echt aan mijn mac.
  3. Al mijn externe schijven (USB-stick, externe harde schijf en SD-kaart) functioneren niet meer op windows computers, of in geval van SD-kaart in de camera, nadat ik ze heb gebruik op een mac. Ik heb ze allemaal geformatteerd met de juiste instellingen, maar dit had geen resultaat. Ik hoop dat dit enkel een instellingsprobleem is en dat ik niet mijn mac moet resetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.