Ga naar inhoud

skumfiduse

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door skumfiduse

  1. Nee, helaas... heb het verschillende keren geprobeerd en het lukt totaal niet. Hij herkent geen internetverbinding wanneer internetkabel in router geplugd is ipv op de laptop... Wat kan er misgegaan zijn? Of ligt het aan de router in combinatie met mijn internetverbinding?
  2. Hej, Ik heb Windows XP en internet via Telenet. Ik heb de kabels ingestoken volgens installation guide: netwerkkabel van LAN-poort naar laptop en een andere netwerkkabel in WAN-poort (op router) naar kabelmodem. Het bizarre is dat, wanneer ik met mijn andere laptop op zoek ga naar draadloze netwerken, ik mijn eigen netwerk kan terugvinden & access krijgen tot. Helaas krijg ik mijn internetverbinding niet... op geen van beide laptops...
  3. Hallo, Ik heb vandaag een D-Link DIR-615 Wireless N Router gekocht. Ik dacht dit even snel te configureren en onmiddellijk internet access te hebben, niet dus... Wanneer ik de quick-installatie volg via de bijgeleverde cd-rom, krijg ik foutmelding op het einde dat hij geen internetverbinding kan vinden... De wereldbol op de router zelf blijft ook rood branden (en wordt dus niet groen...) Ahja... ik heb internet via de kabel (lees: Telenet dus)... Kan iemand mij verderhelpen wat er mogelijk mis is? Bedankt! PS: ik weet "iets" van computers af... dus het kan/mag technisch maar niet té technisch ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.