Ga naar inhoud

LinB

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

LinB's prestaties

  1. Dell Latitude D520 Model nr: PP17L ---------- Post toegevoegd om 06:54 ---------- Vorige post was om 06:53 ---------- Maar waar naartoe dien ik 'm dan terug te zetten? Hij heeft dit vanaf het begin af aan gedaan. ---------- Post toegevoegd om 06:56 ---------- Vorige post was om 06:54 ---------- Ja, als huisgenoten op dezelfde plek zitten hebben ze het niet. En het lastige is, en misschien wel de oorzaak dan, dat ik op dit moment internet gebruik via de buren, omdat ik tijdelijk bij iemand inwoon. Mijn huisgenoten doen ditzelfde. Bij signaalsterkte staat: Goed. Ik zal eens proberen gelijk aan de router aan te sluiten, vragen welk netwerk, en welk type router.
  2. Hallo, Ik heb een laptop van Dell en heb internet via een draadloos netwerk (router). Als ik de computer opstart gaat hij soms automatisch verbinding maken, soms moet ik zelf alsnog een paar keer op verbinden klikken. Telkens als ik internet heb, valt de verbinding soms ineens uit! En dan staat er: kan geen draadloze netwerken vinden binnen bereik. Kijk of de verbindingsschakelaar aan staat, zoiets. Die staat uiteraard aan. Als ik die aan en uit zet, lukt het nog niet. Ik probeer verschillende malen op 'vernieuw lijst' te klikken, maar alsnog kan hij niets vinden. Pas als ik de computer opnieuw opstart, of de netwerkkaart uitschakel en weer opnieuw inschakel, maakt hij na een tijdje weer verbinding. Soms halen we de stekker van de router eruit, en doen we hem er weer in. Maar alleen ik heb hier last van! Mijn huisgenoot niet! Zooo lastig!!! Wie kan mij helpen?! Groetjes, Linda
  3. Ik heb dus geprobeerd een muziek-dvd te branden, als data-dvd. Maar dit lukt niet eens! Ik krijg nl. bij Nero een log, met: teveel errors, sector errors enz'. Ik weet niet waarom! en hoe het komt. Ook als ik een video-dvd wil branden met Nero krijg ik een foutmelding. Ongeldige schijf ofzo zegt 'ie, ik snap het niet. Tevens met het omzetten van de avi-bestanden naar video-ts bestanden via DVDflick, die ze daarna ook, incl menu, op dvd brand. Krijg ik een error tijdens het verifieren, en als ik 'm in m'n dvdspeler doet, doet íe het wel, maar de ondertiteling loopt niet synchroon, en het beeld is een raar formaat. maar dat had ik misschien anders in moeten stellen. Raden jullie bijv. aan om de ondertiteling apart te downloaden? En niet terwijl het al in de files is verwerkt, dus geen apart srt bestand erbij. (dit is even off-topic, i know)
  4. Ja, klopt, ik bedoel daar films mee en tv-series. Het formaattype is meestal AVI. ---------- Post toegevoegd om 13:19 ---------- Vorige post was om 13:18 ---------- Ga ik even proberen!
  5. Heb ik zojuist gedaan! Probleem doet zich helaas nog steeds voor... moet ik me er maar bij neerleggen dat deze driver geen gebrande dvd's kan lezen? En eventueel een nieuwe kopen??..... Of weet iemand misschien nog iets waar het aan zou kunnen liggen en wat kan helpen?
  6. Het blijkt dat de 3500A dezelfde is als de 3500AG, de G staat namelijk vaak tussen haakjes en het schijnt dat de G verder nergens voor staat. Deze info vond ik nl op internet en andere forums.
  7. Ik heb geprobeerd de firmware up te daten, maar kan deze niet zo makkelijk vinden, of ligt dat aan mij? Het gaat om de NEC-DVD-RW ND-3500AG, sorry, vergat te vermelden.
  8. Ik bedoelde een dvd-speler die aan m'n TV is gekoppeld. Zowel een boven als beneden. Tevens heb ik mijn AVI Codec Pack gedeinstalleerd en het K-Lite Codec Pack geinstalleerd. Probleem doet zich nog steeds voor...!
  9. Bedankt voor de links Clarkie. Ik heb het probleem proberen op te lossen met FixIt van Microsoft, maar het probleem is niet opgelost! Het gekke is gewoon dat mijn drive WEL LEGE dvd's leest, ook originele DVD's, behalve als ik de desbetreffende DVD gebrand heb met een film oid, als data dvd of als dvd-video met Nero, dan leest mijn dvd drive de dvd niet! OF hij pakt 'm helemaal niet/loopt vast OF hij zegt dat er een LEGE dvd in de drive zit! Terwijl mijn DVDspeler 'm wel leest. Hoe kan dit?? En belangrijker nog: wat kan ik eraan doen? Komt dit door de dvdbrander? Kan die gebrande dvds gewoon niet lezen? Heb al 'n update geprobeerd voor de dvdbrander - probleem niet opgelost Heb ook al geprobeerd de drive te verwijderen uit apparaatbeheer, vervolgens de computer opnieuw op te starten, staat hij er weer bij - probleem niet opgelost
  10. Het hele proces wordt automatisch doorlopen door DVDflick, volgens mij ook het sluiten ervan. Hij noemt de laatste stap namelijk: finalizing. Ik heb het ook bij dvd's die ik via iemand anders heb, gebrande dvd's ook. ---------- Post toegevoegd om 18:24 ---------- Vorige post was om 18:19 ---------- M'n DVD speler kan de dvds WEL lezen. En het programma DVDflick zet de avi-bestanden om naar dvdvideo bestanden (encoding) volgens mij. Of vanuit Divx naar DVDvideo bestanden. En hoe weet ik of ik de juiste codec heb op m'n pc? In ieder geval wil ik de desbetreffende dvd kopieren, maar als ik in het scherm 'mijn computer' op de schijf klik, zegt ie dat ie leeg is. Tevens de programma's Nero en DVDshrink kunnen geen disc vinden in de lade!
  11. Hallo allemaal, Sinds kort heb ik een nieuwe brander geinstalleerd in m'n computer, aangezien de vorige niets meer las! Waarschijnlijk kapot, na alle updates enz al te hebben geprobeerd. Goed, van iemand een brander gekregen, had er nog een liggen thuis. Deze werkt verder prima, leest dvd's, lege dvd's, cd's.... maar op het moment dat ik een dvd gebrand heb met DVDflick leest hij de gebrande dvd's niet meer!! Hoe kan dit en wat kan ik eraan doen? Heb het stuurprogramma al geprobeerd up te daten, maar dit is niet nodig geeft hij aan, omdat hij al de huidige versie bevat.
  12. Maar het is bij ELKE website! Ook bij deze, echt Alles!
  13. Ik krijg telkens bij het opstarten van een nieuwe internetpagina de volgende foutmelding: Windows Internet Explorer Wilt u dit script stoppen? Een script op deze pagina kan er toe leiden dat Internet Explorer langzaam wordt uitgevoerd. Als het script niet wordt gestopt, reageert uw computer mogelijk niet meer. Dan de keuze tussen: ja of nee. Ik klik steeds op ja, en dan kan ik weer gewoon verder. Maar het is vervelend. En hoe komt het, + wat kan ik eraan doen?! Thanks alvast!
  14. Bij het opstarten krijg ik de volgende melding: C:\windows\system32\VTTimer.exe NTVDM-CPU heeft een ongeldige instructie aangetroffen CS:0761 IP:e327 OP:63 b7 14 00 00 kies sluiten om de toepassing af te sluiten Wat moet ik hiermee? En wat kan ik hieraan doen?!
  15. Beste allemaal, Ik tob al heel lang met het volgende probleem! Mijn CD/DVD Writer leest dus geen lege en gebrande dvd's meer! Eerst wel, nu niet meer. Als ik op het station klik, wat bij mijn computer F:/ is, is het leeg! Hij leest ze dus gewoon niet. Originele dvd's wel, cd's ook. Wat nu??? Heb al verschillende dingen geprobeerd en getest door te zoeken op internet en op verschillende forums, maar kom er echt niet uit! Kunnen jullie mij misschien helpen?! Heb de volgende DVDbrander: LITE-ON SOHW-8025 Alvast bedankt! Linda
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.