Ga naar inhoud

NickyVC

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Monitor
    17" (Notebook)
  • Moederbord
    Hewlett-Packard. (Model: 144B)
  • Processor
    Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 450 @2.40HGz
  • Grafische Kaart
    Mobility Radeon HD 5650
  • Harde Schijf
    TOSHIBA MK7559GSM
  • Geluidskaart
    ATI High Definition Audio Device

NickyVC's prestaties

  1. oke ik heb nu gewoon mijn hele systeem gereset en het geluid doet het weer... heel erg bedankt voor de moeite in ieder geval! helaas dat het niet lukte en dat ik mijn geduld verloor, maar ik had nog niet zo heel veel dingen op mijn pc staan dus ik heb nu weer een schoon systeem. MET GELUID! Nogmaals heel erg bedankt voor de moeite!!!
  2. Terug naar de winkel gaat lastig worden. Heb hem via internet gekocht. electrocorner was de site. maar ik heb als het goed is sowieso 1 jaar HP-garantie.
  3. Ik heb systeemherstel gedaan naar het "oudste punt" zegmaar. het heeft helaas niet geholpen... Ik begin een beetje wanhopig te worden, het kan niet de hardware zijn? want dan pomp ik gewoon een paar euro's in dit hele project en dan ben ik van het gedoe af namelijk. (Ik wil overigens wel even duidelijk maken dat ik de moeite heel erg waardeer! ben heel blij dat ik mij heb aangemeld voor dit forum).
  4. Ik heb een screenshot bijgevoegd van de itunes foutmelding. Het mute knopje etc. is niet het probleem. ook staat hij ingesteld op de goede software. (IDT high definition audio zoals eerder genoemd) Bij andere programma's krijg ik geen foutmelding, maar het geluid doet het dan gewoon niet. (getest met: Vlc Media Player, windows Media Player- en media centre en Internet explorer,((youtube etc)).
  5. Helaas, ik heb het geinstalleerd en mijn pc opnieuw opgestart, maar nog steeds geen geluid hij zegt nu wel dat het allemaal naar behoren is geinstalleerd en gereed voor gebruik etc. maar vervolgens heb ik nog steeds nergens geluid.
  6. Ik heb de stappen opgevolgd. Dit heeft helaas niet geholpen, ik krijg een error tijdens het installeren van het bestandje in de link, en nadat ik mijn pc opnieuw heb opgestart(na de error weer opnieuw geprobeerd en geen error tijdens het installen gekregen), krijg ik weer het installeerscherm, en krijg ik wederom een error. ik heb screenshots bij dit bericht gevoegd. Ik hoop dat dit wat duidelijkheid geeft.
  7. Bedankt voor de snelle reactie, hierbij de link: http://speccy.piriform.com/results/YHSVMfMpKKSH7k4KRc7ctH1
  8. Hallo, Ik heb sinds kort een nieuwe laptop, en sinds gisteren is er geen geluid meer. Ik krijg bijvoorbeeld een melding wanneer ik iTunes opstart waarin staat dat er een probleem is met de audioconfiguratie. Ik heb een eerdere discussie gelezen die ditzelfde probleem beschreef. Dit heeft helaas niet geholpen, en deze was ook op een windows XP besturingssysteem gericht. (link naar discussie:) http://www.pc-helpforum.be/f186/geen-geluid-probleem-met-audioconfiguratie-21692/ Free audit PC heb ik overigens ook gedownload, en het bestandje met mijn pc gegevens staat in principe klaar, mocht dat nodig zijn. Even wat extra info: Ik heb wel de laatste drivers geïnstalleerd via Catalyst Control Centre (CCC), en verdere specs van mijn systeem staan in principe bij mijn profiel (voor zover ik het kon vinden). Bij voorbaat dank voor de moeite, NickyVC
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.