Ga naar inhoud

wouter8

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wouter8's prestaties

  1. Heb alles gedaan hoe je het beschrijf, ook deze keer niets. Klop dat venster kreeg ik ook bij de vorige pc zogauw ik een cd/dvd foto's in de dvd-rom in breng. Heb pc voor de zekerheid op nieuw laten opstarten. In mijn nieuwe pc is er nu de mogelijkheid om alle geheugenkaarten direct in de toren te plaatsen, ook daar lukt het pas via de hardeschijfstation.
  2. Helaas het lukt niet, heb gedaan zoals je voorstelde DVD er in gedaan maar start niet gelijk op alleen via hardeschijfstation. Klop heb een windows 7.
  3. Hallo heb pas een nieuwe PC gekocht de 2de, heb een probleem. Als ik een schijfje in breng (van wat dan ook) dan wordt het niet gelijk weergegeven, ik moet dan via computer naar hardeschijfstations gaan om het weer te geven. Als ik mijn camera aansluit aan de PC om de foto's te downloaden dan lukt dat alleen via hardeschijfstation. Mijn vorige PC deed dit wel. Weet iemand hier een oplossing voor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.