Ga naar inhoud

jeremyk

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jeremyk's prestaties

  1. hallo, ik ben er zeker van dat het draad niet kapot is want, je krijgt zeg maar met het opstarten eerst zwart beeld met allemaal witte letters enzo en daarna start windows 7 zich op en dan zie je dat opstart tekentje gloeien en normaal gesproken komt dan inlogscherm maar dan geeft hij elke keer aan dat hij geen videosignaal meer heeft. elke keer weer op het zelfde moment.
  2. hallo bedankt voor de informatie. ik heb deze week mijn computer (multimedia pc vrij nieuwe van medion) proberen via een vga op mijn tv aan te sluiten (philips ook vrij nieuw) en toen ik mijn pc opstartte wil het wel en je ziet het windows 7 teken van opstarten ook nog maar wanneer het inlogscherm zou moeten komen staat er opeens dat er geen videosignaal meer is. ik heb al aantal keren geprobeerd om opnieuw opstarten of kabel erin en dan weer eruit maar het wil maar niet. iemands advies? Mvg Jeremy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.