Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

JTh

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Dank je, maar ook dit werkt niet op een Mac. Het bestand is blijkbaar als een Word bestand opgeslagen en ook klikken op "openen met" biedt geen oplossing want steeds komt de vraag "converteer" en welke optie ik ook neem, niets werkt. Het vreemde is dat downloaden van het belastingprogramma probleemloos verloopt, maar eenmaal opgeslagen is dit niet meer te openen.
  2. Geen extensie te zien, het bestand heet 08177215.IBD dus dat zegt niet veel. De Mac geeft slechts aan dat het een " Microsoft Word-document" is en geeft telkens: converteer bestand en ongeldige syntax of dergelijke............ Ik heb jaren met Windows gewerkt en nu sinds kort met de Mac en heb bemerkt dat er een groot verschil is, maar met het Office pakket op de Mac werken de meeste zaken gewoon goed, alleen dit belastingprogramma niet.
  3. Dank je wel Stegisoft, ik heb opnieuw gedownload, maar geen verschil. Welke viewer zal ik moeten downloaden uit de lijst? Merci en avance ---------- Post toegevoegd om 17:58 ---------- Vorige post was om 17:55 ---------- Stegisoft, vergat te vermelden dat mijn MacBook Pro pas 1 jaar oud is, dus volgens mij up to date is?
  4. Hallo forumers.... wie kan mij helpen. Bij de NL belastingdienst het aangifte formulier voor Mac gedownload en ingevuld als een MacWord bestand. Ik kan het echter daarna niet meer openen en krijg een venster "bestand converteren". Hierin alle opties geprobeerd, maar krijg alleen onleesbare brij. Alvast bedankt voor de oplossing (fingers crossed)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.