Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bartje

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Dan zal ik proberen daar op de een of andere manier aan te komen. Erg bedankt voor de moeite, ook voor mijn eerdere vraag!
 2. Ik heb inderdaad xp. De volledige windows is engelstalig.
 3. mijn nieuwe laptop is engelstalig ingesteld. Ik wil dit liever in normaal Nederlands hebben. Hoe krijg ik dat voor elkaar?
 4. via Mijn contactpersonen....meer acties.....importeren
 5. ja,ik denk van wel. ---------- Post toegevoegd om 20:16 ---------- Vorige post was om 20:14 ---------- ik heb Firefox
 6. ik snap de vraag niet eens!!@home is van Ziggo en dat gaat via de webmail. gmail weet ik niet. Kun je daar wat mee? (alsjeblieft!)
 7. Goedemiddag, Ik heb vanuit mijn @home.nl adres het adresboek naar mijn gmail adres willen kopieren. Dat is niet helemaal goed gegaan en nu krijg ik alle berichten van @home in mijn gmail. Hoe kan ik dit herstellen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.