Ga naar inhoud

PabloD

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PabloD

  1. Met deze drivers is het gelukt om een draadloze verbinding te verkrijgen! Dus allemaal bedankt voor jullie hulp! Pablo
  2. @stegisoft De router staat momenteel vlak naast de PC. Ik heb gedaan wat jij zei, maar ik kan nog steeds geen verbinding maken.
  3. Hallo! Ik heb een paar maanden geleden een WIFI router geïnstalleerd. Wij beschikken thuis over 2 laptops. Op de ene laptop kan ik zonder problemen verbinding maken. Maar bij de andere doet die helemaal niks. Hij zegt dat hij geen enkel draadloos netwerk kan vinden. Ze houden mij al gezegd om de hardware van ethernet opnieuw te installeren. Ik heb dit gedaan, maar het is nog steeds hetzelfde. De PC waar dit niet mee lukt is een Medion Akoya (VISTA) en de router is een D-LINK DIR-655. Kan iemand mij misschien helpen?
  4. ik heb deze driver opnieux geïnstaleerd maar ik kan nog steeds geen verbinding maken. Wat zou er anders nog aan kunnen schelen? Op het klavier van de PC heb je ook symbolen staan , zoals geluid omhoog-omlaag, WIFI, maar deze werken niet. Kan dit het probleem zijn?
  5. het msn nummer is 3000 8139 En het is windows vista. De probleem oplosser zegt dat ik de driver opnieuw zou moeten installeren, maar hoe moet ik dit doen?
  6. De afstand is niet te groot. Zelfs als ik naast de router zit wil hij niks vinden. Dit is een D-LINK DIR-655 DRAADLOZE N GIGABIT ROUTER Misschien is er op die PC geen juist software?
  7. De afstand is niet te groot. Zelfs als ik naast de router zit wil hij niks vinden. Dit is een D-LINK DIR-655 DRAADLOZE N GIGABIT ROUTER Misschien is er op die PC geen juist software?
  8. Hallo, Ik heb onlangs een wifi router aangeschaft en geïnstaleerd. Ik kan op alle PC's verbinding maken, maar met 1 PC niet. Dit is een Medion Akoya, maar deze zegt dat er geen draadloze verbinding kan gemaakt worden. Weet iemand wat er misschien mee kan schelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.