Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kiefken

Lid
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kiefken

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 06-01-1982
 1. Hallo, Ik heb net een wifi printer gekocht, hp c4580 series. Nu werkt deze behoorlijk goed op men toshiba maar heb een probleempje, op de radar voor draadloze netwerken vind ik hem en kan ik verbinden en werkt het goed maar vanaf ik verbind valt men draadloos internet weg, dus kan iemand me uitleggen hoe ik deze samen verbind? mvg
 2. Hallo ik heb een tv kaart in men pc zitten voor men kabel op aan te sluiten maar met welk programma kan ik nu juist tv zien?
 3. In eenkeer sprong hij terug aan?:s vind het raar maar zeker oké, ik heb nu nog 2 software vraagjes, mag ik die hier stellen of start ik een nieuw topic?
 4. het tuute circa 5 seconde met pauze vn 3-4 seconde en dan terug ongeveer 5 sec
 5. Ik heb medion computer, dat getuut kan daar uit komen, maar hoe moet ik hem terug aan de praat krijgen?
 6. Op ebay staan er ook voor 350 uit Duitsland, is dit te betrouwen? en kan u de taal dan nog aanpassen?
 7. Hallo, gisteren kreeg ik een nieuwe computer, van iemand, en ik wou er een dvd writer insteken dat ik nog liggen had( nieuw nog nooit gebruikt) nu had ik deze eringestoken, voeding en ide kabel, start hem op maar begon te tuuten constant en kreeg nix op scherm dus dacht ik misschien verkeerde ide kabel, dus verwisselde ik, nu viel hij helemaal uit en wil niet meer opstarten, dus kortsluiting ofzo? hoe kan ik dit repareren?
 8. en dit dan? kapaza.be > Computers > Harddisken en andere opslagmedia > Aangeboden: USB naar IDE Cable
 9. Is dit oké als ik zo'n kabel koop? kapaza.be > Computers > Overige computer onderdelen > Aangeboden: Usb 2.0 naar ide/sata adapter voor DATA-overdracht
 10. Oke vriendelijk bedankt maar ik geraak er niet wijs uit ALTERNATE. Hardware - Software - Entertainment welke moet ik juist hebben?
 11. Dank je maar de verzendkosten bedragen 15 euro:s dat is al meer als het object zelf? is er geen bedrijf in belgie ofzo?
 12. en heeft u enig idee hoeveel me dit zou kosten ? of een site waar ik het kan bestellen?
 13. Hallo, ik ben al een tijde opzoek naar een exnterne dvd writer, nu was ik vandaag in de media markt en zag ik een dvd writer voor 35 euro en heb hem ook gelijk gekocht, maar ik had nmet men domme kop er niet over nagedacht of het wel een externe was, nee dus, nu is mijn vraag bestaat er soms een usb of andere kabel zodat ik deze toch kan aansluiten op men laptop? Dank bij voorbaat
 14. Ik heb gechecht en program files, document settings en windows zijn elk zo'n 2 GB op hun zelf dus ongeveer 7 GIG gebruikt daardoor, en ik heb nog nix gedownload buiten msn messenger en 2 liedjes ofzo? :s echt irritand, kan u me nog verder helpen? Eventueel ' hulp op afstand '
 15. Hallo, Ik heb mijn pc juist geformateerd maar ik heb normaal 40 giga en nu ineens maar 500 mg, er staat wel dat ik 39 GIGA gebruikt heb:s maar ik zou niet weten waar. Kan iemand me helpen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.