Ga naar inhoud

kiefken

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kiefken

  1. Hallo,

    Ik heb net een wifi printer gekocht, hp c4580 series.

    Nu werkt deze behoorlijk goed op men toshiba maar heb een probleempje, op de radar voor draadloze netwerken vind ik hem en kan ik verbinden en werkt het goed maar vanaf ik verbind valt men draadloos internet weg, dus kan iemand me uitleggen hoe ik deze samen verbind?

    mvg

  2. Hallo, gisteren kreeg ik een nieuwe computer, van iemand, en ik wou er een dvd writer insteken dat ik nog liggen had( nieuw nog nooit gebruikt) nu had ik deze eringestoken, voeding en ide kabel, start hem op maar begon te tuuten constant en kreeg nix op scherm dus dacht ik misschien verkeerde ide kabel, dus verwisselde ik, nu viel hij helemaal uit en wil niet meer opstarten, dus kortsluiting ofzo? hoe kan ik dit repareren?

  3. Hallo, ik ben al een tijde opzoek naar een exnterne dvd writer, nu was ik vandaag in de media markt en zag ik een dvd writer voor 35 euro en heb hem ook gelijk gekocht, maar ik had nmet men domme kop er niet over nagedacht of het wel een externe was, nee dus, nu is mijn vraag bestaat er soms een usb of andere kabel zodat ik deze toch kan aansluiten op men laptop?

    Dank bij voorbaat

  4. Ik heb gechecht en program files, document settings en windows zijn elk zo'n 2 GB op hun zelf dus ongeveer 7 GIG gebruikt daardoor, en ik heb nog nix gedownload buiten msn messenger en 2 liedjes ofzo? :s echt irritand, kan u me nog verder helpen? Eventueel ' hulp op afstand '

  5. Hallo, ik ben op hotel en ik heb hier wifi, ik probeer een aantal zaken op limewire te downloaden( legale zaken) maar het gaat maar aan max 50 kb/sec, terwijl ik wel een verbinden heb van 54MB/sec, kan iemand me helpen om dit een beetje omhoog te doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.