Ga naar inhoud

Trudo

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Trudo's prestaties

  1. De naam van mijn helper heb ik ook maar van een andere vriend gekregen. Het is een persoon die vroeger bij "banksys" heeft gewerkt (om problemen op te lossen met de banksystemen , dus een echte prof) en hij wenst zijn naam niet bekend te maken daar hij momenteel weer bij een nog grotere firma aan de bak is gekomen. hij vreest met zijn naam bekend te maken lastig gevallen te worden door jan en alleman, en daar heeft hij geen zin in. Natuurlijk ben ik blij dat ik geholpen ben, maar hij heeft dat kennelijk gedaan omdat hij ook afkomstig is van mijn woonplaats, maar nu in oost-Vlaanderen woont. Ikzelf had geen weet van zijn activiteit.
  2. Ik heb van een ander persoon de oplossing gekregen. Deze man stuurde mij volgend bericht. Wat je kan proberen om het op te lossen is een bepaalde update van Microsoft van de pc weghalen: de KB2670838. Hoe je dat kan doen vind je hier: Een update verwijderen - Microsoft Windows Help Als dit niet helpt is het hoogstwaarschijnlijk een hardware probleem. Je kan windows een test laten uitvoeren van het geheugen, dit wordt hier uitgelegd: Continue blauw scherm Maar dat is niet echt simpel om te doen. Ik heb dat nummer ...de KB2670838 opgezocht, verwijderd ..;en mijn probleem was opgelost.
  3. Telkens ik op internet zit (internet explorer ) krijg ik op de meest onverwachte momenten een blauw scherm , dat vermeld dat ik nieuwe hardware of geïnstalleerde software moet verwijderen om het probleem op te lossen. Dan gaat dat blauw scherm weg, en moet ik windows 7 terug opstarten. Ik heb zelfs mijn lap top tot 3X toe terug ingesteld op "fabriek instellingen" , dus helemaal leeg gemaakt, maar niks helpt. Ik denk dat het met internet Explorer te maken heeft, maar ik weet zelfs niet welke versie ik heb, en ook niet waar ik die versie kan vinden. Ik ben 67 jaar, wel al vele jaren met PC bezig, maar ken weinig van die technische termen. Wie dus een oplossing weet....hou het a.u.b simpel.Alvast bedankt.
  4. Ik heb een internet aansluiting van Telenet, maar daar ik nog geen laptop had hebben ze de router niet aangesloten aan de modem. Nu heb ik een TV met internet-TV gekocht, en nu zou mijn router wel moeten aangesloten zijn, om kontakt te maken met een wireless LANN stick die op de TV moet aangesloten zijn. Wie kan mij zeggen hoe zo een router moet aangesloten worden op de modem. Liefst iemand van de streek Sint-Truiden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.