Ga naar inhoud

laceladie

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

laceladie's prestaties

  1. Zal ik later ook proberen, heb het bericht nu opgeslagen. Dit is tenminste nuttige informatie. Laceladie ---------- Post toegevoegd om 18:17 ---------- Vorige post was om 18:16 ---------- En bedankt voor al je moeite. Laceladie
  2. Ik heb geen problemen met het terugvinden van de bestanden. En het werkt nu. We zijn er blij mee. Bedankt. Laceladie
  3. Die handleiding is handig. Die heb ik nu ook opgeslagen. Als je klaar bent met opnemen moet je het wel opslaan (misschien een open deur). Op dat moment kan je het een naam geven en op een plaats zetten die je wilt en terug kan vinden. Wij zijn ook een hele middag bezig geweest voor we onze eerste opname hadden gemaakt. De handleiding bij het apparaat geeft veel te weinig informatie.
  4. Hoera, het werkt. Vraag me niet hoe, maar het lukt. Bedankt. Het is in ieder geval prettig te weten dat jullie bestaan.
  5. Mijn probleem met dit apparaat begint al eerder. Er staat in de handleiding dat je van alles in moet stellen, maar nergens staat wat je precies aan moet klikken. Ik kan zelfs niet opnemen. Hij zegt dat de ingangsinstellingen van het apparaat en de samplefrequentie niet kloppen. Geen idee wat ik daarmee moet doen. Heb al een aantal instellingen geprobeerd, maar het werkt niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.