Ga naar inhoud

dixy

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    VISTA

dixy's prestaties

  1. Dank u wel Clarkie voor de snelle service en de professionele hulp. Persoonlijk was ik daarvan niet op de hoogte en ging ik dit zelf nooit aangedurfd hebben. Ik ben een beetje van het principe: wat ik niet ken daar blijf ik liever af. In bijlage heb ik nogmaals een printscreen gestoken met de oplossing en benaming van de schijven. Nogmaals dank. Jan
  2. Geachte, door de bomen zie ik het bos niet meer. Ik werk met Windows 8.1 - 64 bits Ik heb al verschillende vragen en antwoorden bekeken op dit forum en handelingen uitgevoerd. Ik heb twee externe schijven (LaCie en Samsung) welke ik aansluit aan de laptop om er voorname bestanden op te slaan. Om de printscreen te maken heb ik ze beiden aangezet, maar normaal doe ik dit niet als ik er bestanden wil opzetten. Wanneer ik de één of de andere schijf aansluit, hoor ik het herkenningsgeluid van het opstarten van de schijven. De schijven zijn zichtbaar op het schijfbeheer (zie bijlage). De derde schijf Toshiba is van de laptop zelf. Als ik verkenner open, dan zie ik nergens de schijven staan, dus kan ik ze ook niet openen. Heb al de installaties ongedaan gemaakt door rechts te klikken met de muis, laptop heropgestart, schijven aangesloten maar er veranderd niets. Ik heb al de kabels verstoken van USB poort. De schijven zijn wel zichtbaar in verkenner en werken goed op de laptop van mijn vrouw (werkt met windows 7). Dit probleem heb ik al verschillende keren gehad en kon dit in het verleden herstellen met systeemherstel, maar nu werkt dit niet. Kan er mij iemand helpen, liefst stap voor stap, want zo onderlegd in deze materie ben ik nu ook niet. Bij voorbaat dank.
  3. Dag Clarkie, ik bedoelde het goed door te zeggen dat ik enkel de tekst zag en geen lijnen. Inderdaad daar bedoel ik niet mee de lijnen van een tekstvak, maar de lijnen van mijn plan (de lijnen van de multiplexplaat en de andere 6 platen welke ik moest zagen). Sorry als je mij verkeerd hebt begrepen. Dat teksten en afmetingen omkaderd zouden worden, is in dit plan niet gebruikelijk. Het is natuurlijk niet gemakkelijk te weten wat een ander verlangd of denkt. Ik zal nogmaals mijn instellingen bekijken. Ik heb toch het een en 't ander geleerd van u, waarvoor mijn dank.
  4. Ik heb uw richtlijnen gevolgd maar kom nog steeds tot hetzelfde resultaat. De lijnen van de tekstvakken mogen niet zichtbaar zijn. Enkel de lijnen zoals je ze ziet op de bijlage printscreen (een prtsc van het Publisher afdrukvoorbeeld). Deze lijnen tekenen een multiplexplaat van 2.44m op 1.22 m. Uit één helft moet ik de afzonderlijke platen zagen (dik omlijnd). Teksten en afmetingen mogen dus niet omlijnd zijn. Het ingescande voorbeeld welke ik er heb bijgevoegd, is het blad welke uit mijn printer rolt. Dus nog steeds geen lijnen te zien. Ook al geeft lijnopmaak de zwarte kleur weer zoals in het afdrukvoorbeeld. Ik krab dus nog steeds in mijn haar. Alvast bedankt voor de ondersteuning.
  5. kast Binta.pub downloaden
  6. Ik ben blij met uw uitleg. Heb deze weg gevolgd maar een Publisher bestand kan ik niet toevoegen aan dit bericht. Zie bijlage Printscreen. Moet ik het Publisher bestand opslaan als een Word bestand en eens proberen toevoegen?
  7. Dank voor uw bezorgdheid, maar mijn probleem is nog niet opgelost. Word bestanden worden normaal uitgeprint maar ik heb nog steeds problemen met Publisher bestanden. Ik heb al andere drivers geïnstalleerd maar dit helpt niet.
  8. Geachte, ik veronderstel dat ik een zuivere installatie heb gedaan, ik ben in het bezit van een aangekochte CD. Ik kon kiezen uit een upgrade van Vista naar Windows 7 of een aangepaste installatie. In het eerste geval moest ik een backup doen om mijn bestanden terug te kunnen zetten en in het tweede geval was ik al mijn bestanden kwijt. Ik kon door problemen en beschadigingen van mijn C: geen backup maken en kon ik Windows Live Mail 2011 niet meer oproepen. Ik had geen andere keuze of een aangepaste installatie te volgen. Ik heb systhematisch alles gevolgd en uitgevoerd wat het programma mij vroeg. Vroeger had ik Vista en heb ik Publisher afzonder moeten installeren omdat dit niet in het Officepakket begrepen was. Nu met Windows 7 zit het wel in het pakket. Vandaag heb ik vastgesteld dat de ingebouwde microfoon van de laptop niet meer werkte bij het gebruik van Skype. Ik heb de sounddriver moeten opzoeken bij Toshiba en dit probleem is ook van de baan. Wat het bestand betreft in Publisher, ik heb een blanco pagina genomen en alles manueel er op getekend. Ik kijk altijd eerst naar een afdrukvoorbeeld en alles stond er perfect op. Enkel bij het afdrukken werd alleen de tekst geprint. Ik zal nu proberen het Publisherbestand bij te voegen. Ik krijg melding van een invalid file in het venster upload manager, het publisherbestand heeft een grootte van 78.5 KB. Dank voor uw reactie. Dixy
  9. Dag allemaal, Ik gebruik Windows 7 - 32 bits - SP 2 - Explorer 9 Ik zie hier niet veel onderwerpen over Publisher. Ofwel gaat alles goed, zoveel te beter ofwel stel ik mijn vraag in een verkeerde rubriek. Mijn Publisher is nochtans een onderdeel van het Office pakket. Nu terzake: Met mijn Publisher 2007 heb ik een plan gemaakt op A4. Een plan bestaande uit lijnen, tekst en afmetingen. Als ik het afdrukvoorbeeld bekijk, staat alles er op wat er moet opstaan. Ik gebruik een printer HP psc 1210 om dit plan af te drukken en wat zie ik: enkel de tekst staat op het blad, GEEN LIJNEN. Dit probleem heb ik sedert ik een upgrade heb gedaan van Vista naar Windows 7. Kan mij iemand helpen a.u.b. Dixy
  10. Ja Jean-Pierre, dat was ook mijn bedoeling. De voornaamste bestanden kopiëren van de harde schijf op de eerste externe schijf en de bestanden welke zeker niet weg mochten nog maals kopiëren op de tweede externe schijf. Natuurlijk is het nu die eerste schijf welke stil is gevallen zonder dat ik alle bestanden heb kunnen kopiëren. De meeste bestanden staan wel op die tweede schijf maar ja ik kopieer nu ook niet elke week van de ene externe naar die andere, zodat ik toch wat bestanden kwijt zal zijn. Groetjes.
  11. Dank u wel Clarkie en Jean-pierre voor de ondersteuning. Ik zal eerst jullie tip eens proberen. Ik denk ook dat ik best de begrafenisondernemer zal moeten raadplegen. Groetjes en bedankt voor de reactie.
  12. Dag allemaal, ik werk met Vista. Behalve mijn harde schijf in de laptop werkte ik tot op heden met twee externe harde schijven. De laatst aangekochte is een SAMSUNG Story van 1,5 Terrabyte, deze schakel ik maar in als ik iets wil kopiëren. Mijn schijf welke dagelijks aanstaat met de laptop is een PACKARD BELL Store & Save model HD D2 U2 va 500 Gygabytes. Ik denk dat de schijf een vier a vijf tal jaren oud is. Tot gisteren liep alles gesmeerd. Vandaag bij het aansteken van alle toestellen krijg ik wel stroom op de externe schijf maar een rood controlelichtje knippert. Ik voel en hoor de schijf niet meer draaien. Er staan nochtans veel bestanden op welke ik nog moet kopiëren naar mijn tweede schijf SAMSUNG. Nen mens doet dit niet elke week hé. Ik ben naar configuratiescherm gegaan en naar apparatenbeheer. Nergens is die schijf te vinden. De grote externe schijf SAMSUNG van 1.5 Tb is wel te zien in schijfbeheer samen de harde schijf van de laptop. Andere USB poort gebruiken helpt niet. Laptop uitschakelen en alles tesamen opstarten helpt ook niet. Graag zou ik nog één maal mijn schijf in werking zetten om vlug alles te kopiëren. Zijn al mijn bestanden nu verloren of kunnen deze gered worden in een herkende zaak ? Hopend op een positief antwoord, groet ik jullie Hieronder een omschrijving van mijn externe schijf: http://translate.google.be/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://www.elitek.co.th/download/driver/HD-D2%2520Series/HD-D2-U2-TW%2520(Ali)/HD-D2-U2.htm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.