Ga naar inhoud

tinusthabest

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tinusthabest's prestaties

  1. * BIOS waarden zijn weer normaal * Kan haast niet aan het scherm liggen, want de pc gaat in slaapstand. Heeft toch niets aan het scherm liggen ? * Zou het wel kunnen testen, maar kan niet het scherm aan een andere pc hangen. * Videokaart kan het niet zijn, die is net nieuw. * Voor zover ik weet, zijn alle drivers geinstalleerd. * Chipset driver ??? Wat is dat ?
  2. Hmmm, iemand anders nog ideeen ? Hoorde laatst van iemand dat het miss mijn moederboard kan zijn?
  3. Nouja, als jij de pc weer 'normaal' krijgen, en het blijkt het niet te zijn, kan ik hem altijd toch weer vragen om hem wel weer over te clocken ? Dus, je mag alles wel neerzetten, van mij
  4. Uhm, oke, lijkt me een goed plan. Maar aangezien een maat van mij dat heeft gedaan, zou ik niet weten hoe dat moet. Weet alleen dat het in de bios is, toch ?
  5. http://speccy.piriform.com/results/j9GYcq5HUcKWEVLYjL9Ldhx * Heb wel de PC over-ge-clocked.. Dat staat er (volgens mij) niet bij
  6. Oke, tijdje ging het goed.. Maar.. niet voor lang. Weet iig dat het niet aan het beeldscherm ligt. Heb via iemand anders op engelse sites wat erover gevonden, maar dat is gewoon te moeilijk taalgebruik Lol. Maar volgens hun, lag het aan de fans, snelheid enz.. Ik heb ook het idee, dat als de pc al een tijdje aanstaat (ongeveer half uur / uurtje) dan valt die minder snel uit. Start ik de pc op, en ga ik direkt gamen, valt die zowiezo uit...
  7. Oke, uitgevoerd. Voordat ik dit deed, heb ik nog ff (ongestoord) 1/1,5 uurtje zitten gamen. PC viel niet uit. Maar toch dit nog ff ge-update. Ben benieuwd. Zodra die weer begint met uitvallen, laat ik het weten!
  8. Uhm, heb destijds een windows 7 OEM versie gekocht... LEGAAL!!! Dus lijkt me wel geactiveerd.. Maar voor de zekerheid, hoe check ik dat ? En weet verder niets over de prestatie index.... Als je daar wat over weet je vertellen (hoe, wat en waar) ik die kan vinden, zal ik dat ook doen.
  9. Videokaart: AMD Radeon HD 6800 Voeding: zalman zm600 hp 600 watt
  10. Ja, nieuwe videokaart. Maar toen die geinstalleerd is, hebben we direkt de drivers geupdate.. Maar heb nu de boel weer geupdate, dus we zullen zien. Ik laat het weer weten
  11. Pc is nu 2 jaar oud. Heb hem met een maat van mij in elkaar gezet. Hij is laatst naar de maker geweest. Kon windows 7 er niet op zetten. Hun wisten ook niet wat er mee was, zo iets hadden ze nog nooit gezien. Videokaart was iig geval kapot. Daarna is het spontaan begonnen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.