Ga naar inhoud

agie

Lid
  • Items

    943
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door agie

  1. agie

    geluid

    Ik bedoelde een app zoals de afbeelding aangeeft (deze heeft helaas geen veel sterren) Ook is het misschien mogelijk om een soundbar aan te sluiten die ik voor mijn tv gebruik. Is wat omslachtig om de instelling iedere keer te veranderen, maar dat zou wel gaan. Ook
  2. agie

    geluid

    Bedankt voor het advies, maar dit was eerlijk gezegd mij al bekend. Is er een app of iets dergelijke wat het geluid kan versterken?
  3. agie

    geluid

    Hallo, mijn weergave van het volume van mijn laptop is vrij zacht en wil dit graag versterken. Bij de instellingen heb ik al gekeken, maar geeft geen verbetering. Is er een mogelijkheid om dit te veranderen of is er een app te downloaden?
  4. Geen vragen meer. Topic kan worden afgesloten ...Bedankt !
  5. De laptop op de andere locatie aangesloten en ook daar geen probleem! Probleem is dus vanzelf opgelost! Er is ook een update geweest. Misschien dat dit de oorzaak was? Bedankt voor jullie hulp en suggesties.
  6. Het nachtlampje gecontroleerd, maar dat stond niet aan.
  7. Ik heb de laptop AcerV3-771 nu bij mij thuis aangesloten en met dezelfde kabels en nu is er geen probleem. Wat hier de oorzaak van is en begrijp ik niet, maar zal deze week op de andere locatie gebruiken en kijken wat er dan gebeurt. Hou graag de topic nog even open als dat oke is. Bedankt voor zover!
  8. Ik zal deze stap opvolgen. Vind ik de driver door dit in het zoekvenster in te typen? Voor komende week reageer ik niet altijd, maar dit is omdat ik krap in mijn tijd zit.
  9. Mijn laptop geeft een roze gloed over het beeldscherm. Is dit nog op te lossen?
  10. Goedemorgen, Ik heb dit gedaan (naam gekopieerd), maar krijg dezelfde melding
  11. Kan de tool niet verwijderen. Kpn werkt dit tegen en andere melding ..geen toegang. Als admistrator geprobeerd. Zie het bestand terug op :
  12. Ja...nu net gekeken, maar komt niet op het scherm terug
  13. Kpn gaf melding niet veilig, maar hoop dat het is gelukt. Fixlog.txt
  14. Bedankt voor de toelichting, het is nu gelukt. FRST.txt Addition.txt
  15. Hallo.... geprobeerd Farbar tool te installeren, maar microsoft staat dit niet toe. Ook na toestemming te hebben gegeven dat ik het veilig beschouw. Bij eerder gebruik was dit nooit een probleem, maar nu wel.
  16. En tijd Norton gebruikte, maar wil deze verwijderen. Met een verwijderingstool geprobeerd te verwijderen, maar niet volledig gelukt. Iedere keer krijg ik toch een melding om opnieuw te installeren. Hoe kan ik dit oplossen?
  17. Bedankt voor je reactie. Opstarten gedaan, maar geeft nog steeds de melding "vol". Nog 953 MB vrij. Onnodige apps verwijderd, maar verder heb ik naar mijn idee niet veel apps erop staaan.
  18. Mijn Galaxy Tab 32 -Modelnr SMT810, geeft aan dat er nog maar weinig opslagruimte is. Verbaast me omdat ik weinig apps - fotos e.d, erop heb staan. Heb zelf al enkele dingen gedaan, zoals opschonen- chace leeggemaakt, maar wil graag weten wat ik verder kan doen.
  19. De topic kan worden afgeloten. Bedankt
  20. Duidelijk! Bedankt voor je tijd en aandacht. Fijn weekend.
  21. Hallo , Bedankt voor je reactie. Het is gelukt, maar het probleem doet zich voor als ik uitlog. Maar niet uitloggen is misschien de oplossing?
  22. Hallo. Ik heb sinds kort een abonnement op Netflix en account aangemaakt. Op TV en tablet, mobiel, werkt het prima. Alleen op mijn laptop herkent Netflix niet mijn account en kan ook niet het wachtwoord wijzigen omdat het e-mail niet herkent. Hoe los ik dit op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.