Ga naar inhoud

davidloncke

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over davidloncke

  • Verjaardag 07-06-1982

davidloncke's prestaties

  1. De USB - stick van mijn collega weigert nog dienst te leveren op zijn PC. Op andere PC's levert dat echter geen enkel probleem op. Wat kan daarvan de oorzaak zijn?
  2. Probleem lag inderdaad aan interne videokaart, andere videokaart opgestoken, onboard videokaart uitgeschakeld --> Probleem opgelost thx
  3. MEMtest levert geen resultaten op. Geeft geen enkele error, blijft maar runnen en runnen en runnen, wordt steeds opnieuw herhaald.
  4. De stopfout die ik in een eerdere post al kort had beschreven
  5. Ja, eens de PC is opgestart werkt deze zonder problemen, het gebeurt wel eens dat hij een stopfout maakt tijdens het werken, maar eerder zelden.
  6. Het probleem komt meestal enkel voor bij het booten, eens de pc is opgestart doet het zich over het algemeen niet meer voor.
  7. Ja, die videokaart is onboard. De PC werkt zeer geregeld wel, af en toe geeft hij foutmelding. Bij poging tot downloaden van MEMTEST krijg ik pagina is niet beschikbaar, probeer die optie morgen nogmaals...
  8. Bij controle van mijn lijst met hardware, geeft de beeldschermaddapter een probleem. Beeldscherm addapter kan niet gestart worden (Code 10)
  9. De tekst bevat meldingen over recent geïnstalleerde hardware (die is er niet) verder wordt ook iets vermeld over de updates van windows die niet in orde zouden zijn (maar die zijn allemaal netjes geïnstalleerd) Verder krijg ik ook nog onderstaande vermeldingen: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x000000D1 (0x0000000C, 0x00000002, 0x00000000, 0xF9E1BB7C) atapi.sys - Address F9E1BB7C base at F9E14000, Datastamp 41107b4d
  10. Hoi, De PC van mijn moeder doet reeds enige tijd raar. Hij vertoont zeer kort een blauw scherm (foutmelding die naar ik veronderstel te maken heeft met hardware, maar te kort is om te kunnen zien wat er vermeld wordt) en valt dan uit. Heel geregeld komt het dan voor dat hij niet meer opstart, na een keer of 4 - 5 (of soms meer) uit te schakelen met de aan/uit knop start het ding dan weer op. Maar dan reageert hij heel erg traag en loopt geregeld vast...Na formatteren werkt het enige tijd goed...En dan gebeurt precies hetzelfde. De PC werkt op XP... Enig idee of advies??, Merci
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.