Ga naar inhoud

el diablo

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

el diablo's prestaties

  1. hallo, tijdens het vliegen van een heli op een rc flightsim schokt het beeld constant? Eerst had ie dat niet. Heb al nieuwste versie van DirectX gedownload maar blijkbaar heb ik de nieuwste versie al. Wat kan ik hier aan doen? Iemand tips of ideeen Alvast bedankt Alain
  2. er zitten 2 stations in ze lezen allebei niet dus kan ik de ni XP servicepack niet opstarten ---------- Post toegevoegd om 23:32 ---------- Vorige post was om 23:30 ---------- uitwerpen doet ie ---------- Post toegevoegd om 23:33 ---------- Vorige post was om 23:32 ---------- 1 station al uitgetrokken voor geen conflicten te hebben ---------- Post toegevoegd om 23:34 ---------- Vorige post was om 23:33 ---------- wa zou dat toch zijn ? Ben er al een uur mee bezig niks werkt.
  3. neen dasle niks hij zegt plaats een schijf of een ander geschikt medium ---------- Post toegevoegd om 23:22 ---------- Vorige post was om 23:20 ---------- heb in bios ook al cdrom als master gezet maar doet niks. Station gaat alleen open.
  4. Hallo iedereen ik moet een pc van een vriend formateren.De pc herkent de schrijver maar hij wil geen cd's of dvd's lezen. Ik heb in de bios bij first boot device cdrom ingesteld maar niks werkt. Kan iemand mij hier bij helpen. groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.