Ga naar inhoud

bert58

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bert58's prestaties

  1. Hartelijk dank voor deze oplossing het is gelukt. Hij zet het filmpje op de usb stick.
  2. Ik heb met de rechtermuisknop op de usb stick gestaan dan formatteren en geeft aan fat32 of exfat maar geen ntfs.
  3. Ik heb op het moment geen tijd om dit te proberen, maar ik zal het zeker probereb en hoort van mij. Alvast mijn hartelijke dank hier voor
  4. Ik weet helaas niet hoe ik naar schijfbeheer moet, dus als je een collega wil vragen graag. Mijn hartelijke dank voor zover.
  5. Hij geeft aan dat de doeldiskette vol is maar dat is hij niet.
  6. Geacht Forum, Ik heb een filmpje op de harde schijf staan van 6,45gb nou wil ik die op een usb stick van 8gb zetten maar dat wil niet. De usb stick is helemaal leeg en geformatteerd. Hoe kan dit?
  7. okee dat wist ik niet maar bij deze open ik een nieuwe topic en de andere als opgelost melden. bedankt.
  8. Ik heb hem gevonden, maar mijn laptop blijft nog steeds opstarten de fan doet het enkele sec en houd er ook mee op. De aan/uitschakelaar blijft aan en uit gaan en de cd-rom hoor je ook opstarten.
  9. Grote deksel heb ik verwijderd maar daar zit hij niet dus ga ik proberen het keyboard te verwijderen bedankt zo ver. Je hoord nog.
  10. geacht forum, mijn laptop start niet op. De fan drait een paar sec en houd er ook mee op en hij probeerd steeds op te starten.Er zit geen besturing op. Kan er geen besturing op krijgen. Het is een aspire 7520g. Wie weet wat?
  11. Dus moet ik het moederbord er uit halen?
  12. wie kan mij vertellen waar de cmos battery zit van een aspire 7520g. Deze wil ik vervangen omdat hij niet opstart.
  13. het is een acer aspire 7520g sata schijf van 320g xp pro sp3
  14. Ik heb een laptop gekregen zonder hhd. Heb er 1 gekocht en er in gezet nou wil ik er xp op zetten maar dat wil niet.In de bios staat hij opstarten van cd-rom. Als hem opstart krijg ik de volgende melding: nvidia boot agent 249.0543 copyright © 2001-2005 nvidia corporation copyright © 1997-2000 intel corporation daarna slaat hij af en doet niks meer harde schijf ziet hij niet in de bios is hier wat aan te doen. mvg bert58
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.