Ga naar inhoud

rjnnn

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rjnnn's prestaties

  1. Ja er staat 98/99% ik weet niet hoeveel Fysiek geheugen normaal is? ik heb er eigenlijk niet veel last van maar soms sluit hij alles af omdat er dan onvoldoende geheugen is.
  2. hallo, Sinds de laatste 2 weken heb ik een probleem met fysiek geheugen. telkens als ik gewoon op me pc bezig ben krijg ik een melding te weinig geheugen en sluit hij skype google chrome etc af. me proccessor gebruik is rond die 5-20% met of zonder gamen , maar me fysiek geheugen stijgt steeds van 30- naar 75%. ik heb geen idee wat dit is. http://speccy.piriform.com/results/5EFyljDVZwmUwDZjVNAYCCD hier een log van mijn pc. ik hoop dat iemand mij kan helpen.
  3. bedankt voor al uw reacties alles is weer opgelost , mijn video kaart was kapot , vandaar dit probleem, aleen ik zit met nog 1tje die er weer terug gekomen is , dat is deze http://www.pc-helpforum.be/f167/audio-geluid-stopt-met-werken-na-32111/ , dat mijn geluid na een tijdje er mee stopt tijdens het gamen
  4. ja dat zeide ze ook al bij mycom, leek me van 250 watt op 1gb video en sinds je ook veel gamed is het ook te weining , dus nu word hij terug gestuurd en krijg ik een vervangende voeding , ben hem wel 2-3 weken kwijt maar dat komt goed uit ivm met examen jaar en tentamens dus.
  5. Ja ik ben naar mycom gegaan , ze zeggen of de video kaart of toch de Voeding en nu moet ik mijn pc opsturen terug met garantie naar packard bell en dan vervangen ze de onderdelen die kapot zijn maar ik denk de voeding omdat hij maar op 250 Watt draait, hun zijde ookal van huh heb je de video er later ingezet of zo erbij gekregen. dus nu ben ik mijn pc 6-11 werkdagen tot mss wel 4 weken.
  6. oke bedankt ga ik vandaag wel naar een specialist toe, want gister was het 8/10 keer dat hij uitvalt tijdens het gamen. eerst was dat nog 2/10
  7. dus ik moet waarschijnlijk een nieuwe voeding kopen?
  8. maar wat ik al eerder zei hij deed het eerst wel met LoL op hoog en toen nietmeet toen op laag wel en nu ook soms niet zelfde als minecraft. en hij ruist steeds meer want eerst was het geluidsvrij
  9. dat hoog cpu is wel weg denk ik. maar mijn vraag nu is wat is er met mijn pc , dat hij steeds uitvalt , ik denk zelf tog nogsteeds de koeling omdat ie veel meer ruist dan eerst en aleen tijdens het gamen gebeurd , bij zwaren spellen nog harder gaat ruizen en uitvalt.
  10. maar nogsteeds is de vraag, mijn koeling kapot of video counterstrike viel die altijd uit na 5min leauge of legends settings op HIGH deed het altijd Minecraft op High deed het ook altijd toen deed minecraft het op high niemeer toen op low weer wel toen deed leauge of legends het niemeer op high en toen maakte ik deze thread aan. en sinds gister doet leauge of legends het op low zelfs ook niemeer , na 40min ofz (1 game) valt hij uit of tijdens een game. is het de koeling of de video? want ik wel met spoed het kapotte deel vervangen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.